Ahoj potřeboval bych poradit mám doma přivedený internet bezdrátově do ovisu a pak kabelem do počítače ,chtěl bych ale si doma udělat bezdrátovou síť a nechci si kupovat další AP -čko chci to mít v jedné krabičce přijímač i vysílač poraďte mi jak se to jmenuje a jaké to má mít parametry dík Martin
Opravdu je to bezdrátově do Ovisu? Tak defakto mohl by to umět i ten Ovis ale musil by se překonfigurovat jako opakovač (repeater), jinak router s wifi by bylo easy řešení...tohle jsi myslel?
No repeater má psáno ten druhý...ale popravdě...zkus to nejdříve na tom svojim a osobně bych spíše koupil relativně jakejkoliv router s wifinou a rozvedl si to tak...krom toho podle mě by to šlo i z toho stávajícího. To zapojení co ti řikám jsem si osobně nezkoušel,zatim nebyl nějak důvod, zvlášť když stejnak chceš kupovat další router tak nač to komplikovat
martin33*
tak díky moc za radu,zkusim ten druhej typ a děj se vůle boží...
A díval jsi se na ten tvuj zda by to uměl? Defakto ti jde jen o to že by jsi stávající APčko použil jen jako zesilovač signálu pro doma,asi víš jak to myslim...doufám že mi pak nepřijdeš nadávat když jsem to nemohl ozkoušet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.