Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypinani samo od sebe

Od: dewee odpovědí: 5 změna:

Dobry den potrebuju poradit s 1 veco kdyz zapnu pocitac tak bezi a nevypne se ale pokud spustim aplikaci ktera ma vice jak 50 CPU tak se mi pocitac sam od sebe vypne.Delal jsem scany viry jsem odstranil ale furt se vypina protom mam tak 60 CPU. Prosim poradte cim to je.Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Počítač se přehřívá? Vyfoukat ventilátory a chladiče od prachu...

bena*

Vidíte, to mě nenapadlo*bzum*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nešlo by to přeložit do češtiny? Co je to počítač? Aplikace obvykle nemají procesory, ani jeden, natož 50.

bena*
hodnocení

0x

No nic moc mi to neřeklo, hádám, že to bude asi nedostatečným výkonem zdroje či špatným zdrojem.

Jinak abyhcom se přesvědčili, zda-li opravdu jsou všechny viry pryč, tak si stáhněte a nainsatlujte program HijackThis.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

No a pak uvidíme.

Jinak ještě doporučuji před spuštěním HijackThisu stáhnout a nainstalovat program Malware Bytes Anti-malware a spustit úplnou kontrolu systému.

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Kdyby to vyčištění nepomohlo mrkněte na operační paměť.(Též to může být chycená MB,nebo procesor).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]