Nejste přihlášen/a.
Ke stahování videoklipů používám program "RealDownloader". Stáhne téměř cokoliv, ale občas se setkám s tím, že po stažení je klip (většinou MP4) bez zvuku. Je to kódováním klipu, nedostatkem programu, nebo je to nějaký způsob ochrany klipu před stahováním?
Pro přehrání MP4 jsem zkoušel "Windows Media Player", "Prism Video File Converter" a "E.M. Total Video Player".
Pokoušel jsem se to i překonvertovat programy "Total Video Converter", "Format Factory", "Prism Video File Converter", "WinMPG Video Convert", případně pro získání samotného zvuku "MP4 to MP3 Converter 3".
Tentýž problém mám i s některými soubory .FLV. Na ty jsem zkoušel "Flv to avi".
doplněno 07.01.14 09:05:Ty konvertovací programy to převedou buď taky bez zvuku, nebo se vůbec nechytají.
Dokud nezkusíte jiný program na stahování, tak nezjistíte, jestli je problém v tom Vašem downloaderu nebo ne...
Zkuste ten FreeRapid downloader a dejte vědět.
FreeRapid downloader už jsem kdysi zkoušel, ale při pokusu o vložení jakéhokoliv odkazu opakovaně zobrazuje následující hlášku. Kde je chyba?
Jste si jistý, že je ten odkaz správně? Tuhle stránku FreeRapid downloader podporovat nebude. To je prostě nějaké fórum a ne "klasická" stránka s videem...
No dejme tomu, asi jsem nevybral správně, takže jiný pokus:
Video z tohodle odkazu mi Real Downloader stáhne bez problému (ovšem bez zvuku). Při pokusu o vložení do FreeRapidu se opět objeví ono okno výše.
To se celkem divím, že Vám to ten Real Downloader stáhne - na té stránce sice video je, ale ve formě vloženého videa z youtube. Když si kliknu na otevření v youtube a zkopíruju odkaz do FreeRapid downloaderu, tak se mi video stáhne i se zvukem.
No vida, tak takhle to funguje. Stáhlo se to, jen netuším kam... :D Jdu hledat...
doplněno 07.01.14 20:07:Jo, tak jsem to našel, jenže... Je to sice komplet, ale má to příponu .webm. Jediný konvertor (z těch, které mám), který s tím dokáže vůbec něco udělat je WAV MP3 Converter, jenže ten mi z toho udělá WAv soubor pro změnu bez obrázku.
doplněno 07.01.14 20:15: Tak už se mi to povedlo komplet zkonvertovat do .AVI programem "Prism Video File Converter" Je to sice trochu krkolomný postup, ale aspoň že to jde takhle. Takže dík za rady.
Dík za typ, ale mně nešlo o přhrání v PC s nainstalovaným určitým přehrávačem, ale o možnost stažený soubor přehrát kdekoliv jinde.
A čím se Vám to tedy nakonec povedlo stáhnout? U toho FreeRapid downloaderu se totiž dá nastavit, jaký formát to stažené video má mít - např. běžnější mp4 nebo flv... To vám přehraje většina dnešních programů a nemusíte to dělat tak krkolomě (skrze konverzi)...
Nakonec tim "FreeRapid downloaderem", akorát teda jsem musel přímo z YouTube (v tom je "RealDownloader" lepší, ten dokázal stáhnout i to video ze stránek Jeep klubu). Už jsem se taky dočetl, že se dá někde nastavit výsledný formát, ale zatím jsem to nezkoušel. Potřboval bych AVI, nebo MPG. Ale s tím už si poradím. Dík.
doplněno 07.01.14 22:37:Kde se dá v "FreeRapid downloaderu" nastavit ten výstupní formát? Nemůžu to najít, ani v nápovědě jsem to nenašel.
Ten RealDownloader asi dokáže na stránce najít odkaz na youtube, což ten FreeRapid downloader bohužel neumí.
AVI ani MPG jako výstupní formát zvolit nejde.
Změna formátu je možná takto:
Nastavení --- Možnosti --- Pluginy --- najít "youtube.com", kliknout --- vpravo kliknout na "Možnosti" --- v poli "Prefered container" zvolit výstupní typ souboru
Dík. Flv taky dobrý.
doplněno 08.01.14 09:17:Tak jsem se unáhlil, není to až tak úplně dobré. Polovina stažených souborů má před názvem otazníky a PC hlásí, že neexistují. Nejdou ani kopírovat.
Ještě k tomu RealDownloaderu - v něm se sice nedá nastavit vůbec nic, ale stáhne téměř cokoliv téměř odkudkoliv (občas bohužel bez toho zvuku). Je až neskutečně jednoduchý na ovládání, ale dělá problémy pod Mozilou.
Jo a na to stahování z YouTube existuje víc programů - např. YouTube Downloader nebo YTD. U obou jde nastavit, aby výstupem byl AVI soubor. Ten program YTD umí stahovat i z jiných stránek než z YouTube...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.