Nejste přihlášen/a.
Hezký večer přátelé zakoupil jsem tento noťas s vadnou deskou po výměně šlapal asi tak týden a dnes jsem k němu přišel a koukám po 5ti minutovém odběhnutí se vypl.Na nabíčce byl samozřejmě zapojen,indikace dobíjení na konektoru PC nesvítila,tak si říkám asi spí chudák...Máčknu na vypínač a pouze třikrát zabliká kontrolka "blesku"a toť vše...Vyjmul jsem baterii,odepnul napájení,vyjmul RAMky,disk prozkoušel na jiném PC a vše ok.Vše jsem vrátil zpět a situace se opakuje.Je to docela akutní jelikož potřebuju používat kvůli diagnostice. Budu moc vděčný za jakoukoliv radu v co nejkratším čase.
S největší pravděpodobností odešel grafický čip na desce. U této řady je to běžná závada. Stačí si nechat přesadit čip a vše by mělo zase běhat. Tuto opravu provádíme běžně. V některých případech je potřeba přesadit chipset. Více třeba zde - pcservis-brno.eu/...
Nedoporučoval bych metodu "pečení v troubě"a ani horkovzdušnou pistoli. Tato oprava, kdyby se povedla vydrží cca 1 měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.