Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění hesel z prohlížeče

Od: re75pect odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte jak vymazat na facebooku hesla jako když kliknu 2x na Fajsu tak mi vždy naskočilo moje přihlašovací jméno a heslo a přítelkyni taky jenže ted mi tam skáče aji bráchovo,kámošovo a asi pet dalších jmen a stejně musím napsát heslo předtím jsem ho nemusel psát jen sem klikl,a už tam naskočilo i jméno i heslo!Tak prosím o radu děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte a nainstalujte si program CCleaner. Ten se o vše postará.

nebo pokud používáte Windows Internet Explorer, stačí stiknout Ctrl+Shift+Dele a vše zaškrtat.

Odstranění hesel z prohlížeče
re75pect
hodnocení

Ten cc leaner mám a ten to nesmázl,je to tam pořád jinak používám mozilu firefox 3.6.8

hanher*

Nástroje-možnosti-zabezpečení-zobrazit hesla-odebrat vše.

A je to. . .

doplněno 19.02.11 20:29:

Až teď jsem si uvědomil, že se jedná pouze o Facebook.

Kromě toho odebrat vše platí vše, jen odeberte heslo pro Fcb.

bena*

No tak v CCleaneru u položky Mozilla Firefox zaškrtejte vše. Nebo přímo v Mozilla Firefox v Možnostech/nastavení to bude. Firefox už hodně dlouho nepoužívám, tak už jsem to taknějak zapoměl. Používám Internet Explorer 8.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]