Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám kazety HI8 z vysoce kvalitní video kamery SONY a chtěl bych je nějak převést do počítače prosím vás nevíte jak?
mohu se zeptat jak se to dělá přes tv kartu? mám TV kartu msi digi vox micro hd, nepotřebuji nějakou EXTRA kvalitu děkuji
doplněno 19.02.11 19:14:a ještě chci napsat že používám program arcsoft total media
To už je tak dávno, že těch TV karet jsem vystřídal od té doby několik. Ale normálně jsem kameru připojil do TV karty jako video a při přehrávání pořizoval záznam do PC. Pokud tvoje TV karta umožní připojení kamery, tak by to mohlo jít.
Tak s touhle to nepůjde. Z kamery jde analogový signál, který právě analogová TV karta převáděla do digitální podoby.
Pro tebe bude lepší střihová karta, která ma vstupu S-Video. Tak bude zachována kvalita tvé nahrávky. V nouzi se dá použít i komponentní vstup, ale kvalita půjde dolů. A to by v případě videa z Hi8 bylo škoda. Střihové karty jsou třeba tady:
Pokud funguje S-Video. Já měl Sony Hi8 a propojení přes S-Video mi nikdy nefungovalo. Vždycky jsem musel připojovat přes Cinche.
Hlavně do té TV karty a protože to nefungovalo, tak vím, že jsem to zkoušel i u něčeho jiného, ale už je to dlouho, tak fakt nevím.
tak vám všem moc děkuji za rady už jsem se rozhodl že si koupím toto alza.cz/... zítra pro něj pojedu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.