Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte kde najdu někde na googlu aplikaci či stránku online která mi přeloží česky napsanou větu do cizího jazyka a přečte? Prý je to novinka někde na googlu. Poradil by mi někdo? Děkuji
tady: translate.google.cz/...
doplněno 19.02.11 14:50: Vyberte si jazyk ze kterého kam chcete překládat.A potom klikněte na modrou ikonku reproduktoru,která se objeví po vložení slova.
Jo nainstaluj si prohlížeš Google Chrome ,,dá to chvíli práce. Nastav si ho podle svých představ. Když ho pak dáš jako výchozí vyhledávač tak ti bude překládat sám cizí stránky,já to mám ,a to nejen z angliny ale třeba z němčiny,sám rozpozná jazyk .Mám to doma na PC.Kromě toho můžeš mít i jiné prohlížeče na liště ,jak jsi byla zvyklá,třeba mozilu,expoler8 apd.Když tak napiš a zítra večer mám noční a upřesním ti to.Ja a tu horní lištu si u něj uprav podle sebe ,jsou tam ty americký blbiny.K.
doplněno 19.02.11 14:24:No ale to jsem myslel že to přkládá celé www stránky.Jinak Google překladač je v pokročilém nastavení prohlížeče Google,tam je těch věciček více,to je asi to co jsi chtěla původně.K.
Není třeba instalovat další prohlížeč (chrome), pokud ho již tedy nepoužíváte. Stačí najet na stránku translate.google./... , tam si nastavíte jazyky, zadáte www adresu, kterou chcete přeložit, nebo text a jedete. Však tam je nápověda, která vás povede. Výsledek může vypadat i takto:
Snad se Vám to zobrazí správně
doplněno 19.02.11 14:44:Teď jsem si všiml, že chcete aby Vám to i přečetlo přeložený text, to jsem předtím přehlédl. Tak v tom bohužel neporadím, znám jen ten překladač.
Georges, ale tam není nic, co by to přečetlo. Nebo ano?
doplněno 19.02.11 14:47:Že by tady byla skrytá odpověď?
prosim o radu s PC translatorem 2007, jedna se mi o cteni napsanych slov, ci vet z jinych jazyku nez anglictina-to precte,... pctforum.tyden.cz/...
Google Chrome standartně překládá cizí webové stránky do češtiny - při otevření webové stránky, která není češtině se nahoře objeví lišta a ta nabídne překlad - stačí kliknout na přeložit. Pokud po nainstalování tento překlad nejde, jít do Nastavení > Možnosti > Pod pokličkou > zatrhnout Nabízet překlad stránek.
Mozilla Firefox má doplněk Google translate. Ten udělá stejnou práci - přeloží celou stránku.
Existuje též Translate client pro nainstalování. Ten potom překládá jen označený text on-line.
sosej.cz/...
Pokud používáte Windows Internet Explorer 8 a vyšší, můžete si nainstalovat akcelerátor Bing Translate, případně Google Translator.
Najdete je zde → ieaddons.com/...
Pak stačí na stránce kliknout do volného prostoru pravým tlačítkem myši a pak najet na Více akcelerátorů a tam vybrat daný akcelerátor (ve Vašem případě jeden z překladačů).
doplněno 19.02.11 19:28:A tady ještě obrázek↓
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.