Nejste přihlášen/a.
Baví mne kreslení různých postaviček, jelikož kreslit na PC myší je dost obtížné, tak uvažuji o zakoupení tabletu. Vzhledem k ceně se mi zamlouvá Genius Pen M609x. Má prosím někdo zkušenosti s tímto tabletem? Za případnou radu děkuji. Standa.
No ten si mylsím, že špatný není.
Rozhodně nekupujte Ipad, protože ten je drahý a nic extra to není. Prakticky to samé Vám dokáže nabídnout konkurence za nižší cenu.
Děkuji Vám všem za odpovědi na můj dotaz,týkající se zkušeností s tablety. Jsem začátečník ,tak zvolím i vzhledem k cenové dostupnosti střední cestu. Chtěl bych do budoucna zkusit,dát mým postavičkám pohyb,čili pokusit se o menší animaci. Určitě jsou na to nějaké programy, ale to až získám další zkušenosti. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den. Standa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.