Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s tabletem.

Od: stanislavlatal* odpovědí: 7 změna:

Baví mne kreslení různých postaviček, jelikož kreslit na PC myší je dost obtížné, tak uvažuji o zakoupení tabletu. Vzhledem k ceně se mi zamlouvá Genius Pen M609x. Má prosím někdo zkušenosti s tímto tabletem? Za případnou radu děkuji. Standa.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Z osobní zkušenosti bych ti doporučil tablety značky Wacom. Jsou na vyšší technické úrovni a nepotřebují bateriově napájené pero.

Tablety Genius jsou Entry level, Wacom pak pro rozumnou práci.

albores*

já mám ipad, těším se na Ipad 2, má teď někdy vyjít...

albores:

...oni o voze a ty o koze...*smich*

albores*

já vím :D , ale musím se pochlubit...

lychee*
hodnocení

0x

Mám Wacom a také vřele doporučuji..Pero je lehounké, manipulace jako s tužkou.

bena*
hodnocení

0x

No ten si mylsím, že špatný není.

Rozhodně nekupujte Ipad, protože ten je drahý a nic extra to není. Prakticky to samé Vám dokáže nabídnout konkurence za nižší cenu.

stanislavlatal*
hodnocení

Děkuji Vám všem za odpovědi na můj dotaz,týkající se zkušeností s tablety. Jsem začátečník ,tak zvolím i vzhledem k cenové dostupnosti střední cestu. Chtěl bych do budoucna zkusit,dát mým postavičkám pohyb,čili pokusit se o menší animaci. Určitě jsou na to nějaké programy, ale to až získám další zkušenosti. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den. Standa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]