Nejste přihlášen/a.
Včera jsem sem psala kvůli portům. Otevřela jsem je, ale i tak hra nešla. Dřív když jsem jí hrála tak jsem se aspoň na multiplayer dostala a hrála tam, ale teď mě to nepustí ani tam a pořád to ukazuje, že se k serveru ubi.com nelze dostat nebo tak něco. Už jsem fakt bezradná. Kdysi to šlo, sice se nezapočítávali body, což mi vadilo, ale ted je to horší protože se tam nedostanu vubec a já nevim co, aby mi to klapalo. Neví někdo?
Originál právě, klíč jsem zadávala jen když jsem šla na multiplayer ale ted mě to tam prostě nepustí ani na vyplnění klíče.
registry? Jinak odinstalovávala a znovu nainstalovávala jsem to nejsmíň pětkrát a pořád nic. Tak nevim..
Hmm tak screen mi nejde, je to pak jen černá obrazovka s rámem.. Píše to tam stejně jen toto: Nelze se připojit k ubi.com. Kód chyby 0.7.0.
Tak jsem to pročetla a není tam řešení. Asi budu muset napsat na podporu. Možná mají chybu na ubi.com, možná je tam hodně hráčů, ale když jsem ještě měla možnost se na multiplayer dostat, hrálo tam zhruba 100 lidí, což neni vůbec moc, a dostala jsem se tam vždy v pohodě, ale od včera nebo předevčerejška prostě šlus..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.