Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi hra, nejspíš díky firewallu

Od: hrac* odpovědí: 13 změna:

Včera jsem sem psala kvůli portům. Otevřela jsem je, ale i tak hra nešla. Dřív když jsem jí hrála tak jsem se aspoň na multiplayer dostala a hrála tam, ale teď mě to nepustí ani tam a pořád to ukazuje, že se k serveru ubi.com nelze dostat nebo tak něco. Už jsem fakt bezradná. Kdysi to šlo, sice se nezapočítávali body, což mi vadilo, ale ted je to horší protože se tam nedostanu vubec a já nevim co, aby mi to klapalo. Neví někdo?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Hodně by pomohlo kdyby jste upřesnila o jakou hru jde.

hrac*
hodnocení

Heroes 5. Ale nevim jestli za to ten firewall může, když ho komplet vypnu tak to taky nejde.

xxx*

A hra je originál nebo stažená z netu?

hrac*
hodnocení

Originál právě, klíč jsem zadávala jen když jsem šla na multiplayer ale ted mě to tam prostě nepustí ani na vyplnění klíče.

xxx*

Odinstalovat, pročistit registry, nainstalovat a zkusit spustit.

hrac*
hodnocení

registry? Jinak odinstalovávala a znovu nainstalovávala jsem to nejsmíň pětkrát a pořád nic. Tak nevim..

xxx*

Registry vyčistit pomocí CCleaner

hrac*
hodnocení

Dobře a co to vůbec je ty registry?

hrac*
hodnocení

Tak jsem to zkusila a nepomohlo, pořád to háže to samí, chyba 0.7.0. bla bla :/

xxx*

Můžeš udělat screen chyby?

hrac*
hodnocení

Hmm tak screen mi nejde, je to pak jen černá obrazovka s rámem.. Píše to tam stejně jen toto: Nelze se připojit k ubi.com. Kód chyby 0.7.0.

xxx*

Zkus si pročíst tuto diskusy. cdprojekt.cz/... něco se tam o tom píše

hrac*
hodnocení

Tak jsem to pročetla a není tam řešení. Asi budu muset napsat na podporu. Možná mají chybu na ubi.com, možná je tam hodně hráčů, ale když jsem ještě měla možnost se na multiplayer dostat, hrálo tam zhruba 100 lidí, což neni vůbec moc, a dostala jsem se tam vždy v pohodě, ale od včera nebo předevčerejška prostě šlus..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]