Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější webhosting a registrace domény

Od: oraii* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

pro můj nový projekt jsem se rozhodl vytvoři několik desítek minisite, a tak bych potřeboval nějaký levný webhosting. Znáte někdo. Již několik let používám firmu ... kde je webhosting za 23kč/měs a registrace domény za 216kč/rok.

Jde mi také o kvalitu a hostingu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hledej tady: hostingy.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

Desítky placených hostingů - to už často většinou rovnou vlastní mašinu. Na začátek třeba i jen virtuální. Spolehlivost a rychlost o třídu výše než sdílený hosting.

Ohledně nejlevnější domény je teď momentálně hodně levná "nová firma bývalého hlavního grilujícího pejskaře" - rozhodně mu nechci dělat reklamu a kdo se na internetu pohybuje tak ví o koho jde. Jestli je pro tebe cena nejdůležitější tak to můžeš zkusit. Nicméně pokud i těch domén mají být desítky tak oslov jakéhokoliv registrátora jakou by ti dal cenu, v těchto objemech už dokáží dost zlevnit.*frajer*

lukas01*
hodnocení

0x

Zdravim, s kvalitou hostingu můžu doporučit www.hostym.com, uptime je více než 99,9% a jsem spokojený jak s podporou, tak s technologiemi

S pozdravem

Lukas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]