Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční webkamera

Od: chcharli* odpovědí: 6 změna:

sem počítačovy analfabet tak nevim co mam delat a prosim o radu nejde mi vebkamera anetušim jak ji nainstalovat a v ovladačich ji nikde nemužu najit? a druhy problem nevim jak to napsat tak po lopate nefunguje mi dotykova plocha ktera se použiva misto myši tak musim myt myš pořade připojenou? kdyby nekdo mohl poradit dekuji .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

+ - zapíná a vypíná touchpad.

Kamera by měla být zobrazena ve složce Tento počítač. Taky bych se podíval do Správce zařízení jestli tam je a jestli u ní není otazník.

vosikac*
hodnocení

0x

S tou webkou se koukněte do START-VŠECHNY PROGRAMY a hledejte složku webcam. Já mám přesně Acer Crystal Eye Webcam.

chcharli*
hodnocení

tudle možnost už mi radilo par lidi ale ve staru -všechny programy tam proste nic neni ale dekuju za ochotu.

vosikac*

Tak bych ještě přes Recovery či CD s Windovs najel do obnovení ovladačů a pokusil se najít Webku a znovu nainstalovat.

kato*
hodnocení

0x

Skuste si stáhnout a nainstalovatovladače na internetu .Zadat název kamery např.Logitech- (logitech webkamera driver) a kliknout na stáhnutí.;)Pokud máte vyhledávač Google Chrome,tak vám přeloží i zizojazyčné stránky.Instalace se spustí většinou sama po rozkliknutí.

elusina
hodnocení

0x

S ebkou mám též problém,,, :( ale s tou myší ti poradím stalo se mi to totiž předevčírem taky :) . Dej Start>> potom klikni na ovladací panely,pak si tam najdi ikonku MYŠ Až na ní klikneš maš na hoře ukazatele atd.tak klikni an ikonu Elan a tam zaškrtni nebo od klikni ikonku povolit zařízení. a pak už ti to půjde :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]