Nejste přihlášen/a.
sem počítačovy analfabet tak nevim co mam delat a prosim o radu nejde mi vebkamera anetušim jak ji nainstalovat a v ovladačich ji nikde nemužu najit? a druhy problem nevim jak to napsat tak po lopate nefunguje mi dotykova plocha ktera se použiva misto myši tak musim myt myš pořade připojenou? kdyby nekdo mohl poradit dekuji .
S tou webkou se koukněte do START-VŠECHNY PROGRAMY a hledejte složku webcam. Já mám přesně Acer Crystal Eye Webcam.
tudle možnost už mi radilo par lidi ale ve staru -všechny programy tam proste nic neni ale dekuju za ochotu.
S ebkou mám též problém,,, ale s tou myší ti poradím stalo se mi to totiž předevčírem taky
. Dej Start>> potom klikni na ovladací panely,pak si tam najdi ikonku MYŠ Až na ní klikneš maš na hoře ukazatele atd.tak klikni an ikonu Elan a tam zaškrtni nebo od klikni ikonku povolit zařízení. a pak už ti to půjde :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.