Nejste přihlášen/a.
Mám externí disk EXTERNAL HDD XD1 USB (320 GB, 2,5") a nevím s jakými hodnotami si mám k němu pořídit napájecí zdroj.
Děkuji.
Koupil jste ho jako nový?
Pokud ano, tak kupte stejný zdroj jako byl původní. Pokud u něj zdroj nebyl, tak je disk napájen přes USB port a externí zdroj ani není jak připojit.
Pokud jste koupil použitý, tak se obraťte na toho, kdo Vám ho prodal, ať Vám přidá i zdroj. Případně si zjistěte, zda výrobce prodává zdroje zvlášť.
K napájení tohoto disku zdroj obvykle nepotřebujete. Stačí napájení z USB. Pokud by nestačilo (u mne je to u plasmový televize) tak výe uvedený kabel a zdroj USB soselectronic.cz/... ( já pouívám jinej od nějakýho mobilu)
doplněno 13.01.13 05:48:Tím samým by se měl napájet kdy ho připojujete přez esata (je to tzv USB self powered)
Pokud je to tento LG tak ten napájecí zdroj nepotřebuje, napájí se z USB. Take pořídit něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.