Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat

Od: debrodek odpovědí: 11 změna:

Chtěl bych si nainstalovat Windows Live Movie Maker 2011, ale nejde to. Když sem si to stýhnul a chtěl nainstalovat tak mi to hodilo chybu. Nevíte co s tim popř. jaký dobrý a snadný program bych si měl stáhnout?

Nelze nainstalovat

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vždyť it píše cío máš dělat. Odinstalovat nejprve starou verzi a potom nainstalovat novou. Odinstalace se provede v položce Přidat nebo Odebrat programy v Ovládacích panelech.

bena*
hodnocení

0x

Ano, odinstalovat starou verzi (pokud používáte Mail, nezapomeňte si zálohovat poštu, používáte-li POP3 bez možnosti zanechávání kopie zprávy na serveru). Doporučuji po odinstalaci restartovat počtač, stáhnout a nainstalovat program CCleaner, s ním zkontrolovat registr a vyčistit disk a stáhnout Windows Live Essentials 2011.

Pozn. Windows Live Essentilas 2011 funguje pouze na systémech Windows Vista a Windows 7. Pro starší Windows XP je zde verze 2009.

Doporučuji z balíku instalovat pouze to, co budete potřebovat a co budete používat.

Pokud budete Windows Live Essentials instalovat na více počítačů nebo pokud by byly problémy s online instalátorem, tak si stáhěte tzv. offline instalátor → Windows Live Essentilas 2011 → g.live.com/...

Verze 2009 je zde → g.live.com/...

debrodek
hodnocení

Nelze odinstalovat. Můžete mi poradit nějaký jednoduchý freeware? Stačí abych v něm mohl vytvořit něco podobného jako tohle video (obrázky + mp3).

V Picasa jde jednoduše zvolit obrázky, přidat hudbu a vytvořit z toho film. Picasa je fre, česky.

Výborný je Pro Show producer. Ten má mnoho nastavení a vychytávek. Je placený, anglicky, jde dokoupit čeština.

Pokud nevadí výstup ve flash, je výborný Flash SlideShow stačí ve free verzi. Je anglicky.

debrodek
hodnocení

Kašlu na pikasu. Já mám irfanWiev a sem s ním spokojenej. Chci program přímo na tvorbu videa

xxx*

Pinnacle Studio 14 z vlastní zkušenosti naprosto best program. Zkoušel jsem i Hollywood, ale ten mě tolik nenadchnul.

doplněno 17.02.11 17:54:

Pokud chceš poradit jak na free tak mi napiš na icq 207-621-631

Tak potom Pinacle, Corel VideoStudio, Power Director, Pro Show Producer.

bena*

Jak jako nelze odinstalovat? Popište to, rozveďte to více. Klidně sem dejte i výstřižek obrazovky (screenshot), ať víme co a jak.

Zkoušel jste to přes Přidat nebo odebrat programy? Nebo přes jiný program, například Revo Uninstaller?

debrodek
hodnocení

Prostě to nejde, nebud to tady rozpitvávat. Máte někdo tip na jednoduchý propgram?

stribrnak*

debrodek
hodnocení

Probém jsem už vyřešil s Photo story 3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]