Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si nainstalovat Windows Live Movie Maker 2011, ale nejde to. Když sem si to stýhnul a chtěl nainstalovat tak mi to hodilo chybu. Nevíte co s tim popř. jaký dobrý a snadný program bych si měl stáhnout?
Ano, odinstalovat starou verzi (pokud používáte Mail, nezapomeňte si zálohovat poštu, používáte-li POP3 bez možnosti zanechávání kopie zprávy na serveru). Doporučuji po odinstalaci restartovat počtač, stáhnout a nainstalovat program CCleaner, s ním zkontrolovat registr a vyčistit disk a stáhnout Windows Live Essentials 2011.
Pozn. Windows Live Essentilas 2011 funguje pouze na systémech Windows Vista a Windows 7. Pro starší Windows XP je zde verze 2009.
Doporučuji z balíku instalovat pouze to, co budete potřebovat a co budete používat.
Pokud budete Windows Live Essentials instalovat na více počítačů nebo pokud by byly problémy s online instalátorem, tak si stáhěte tzv. offline instalátor → Windows Live Essentilas 2011 → g.live.com/...
Verze 2009 je zde → g.live.com/...
Nelze odinstalovat. Můžete mi poradit nějaký jednoduchý freeware? Stačí abych v něm mohl vytvořit něco podobného jako tohle video (obrázky + mp3).
V Picasa jde jednoduše zvolit obrázky, přidat hudbu a vytvořit z toho film. Picasa je fre, česky.
Výborný je Pro Show producer. Ten má mnoho nastavení a vychytávek. Je placený, anglicky, jde dokoupit čeština.
Pokud nevadí výstup ve flash, je výborný Flash SlideShow stačí ve free verzi. Je anglicky.
Kašlu na pikasu. Já mám irfanWiev a sem s ním spokojenej. Chci program přímo na tvorbu videa
Pinnacle Studio 14 z vlastní zkušenosti naprosto best program. Zkoušel jsem i Hollywood, ale ten mě tolik nenadchnul.
doplněno 17.02.11 17:54:Pokud chceš poradit jak na free tak mi napiš na icq 207-621-631
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.