Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tune up - nastaveni

Od: mildaivos odpovědí: 6 změna:

Nainstaloval jsem si na zkoušku tento program ale nevím jestli běží správně. Na ikoně ve spodní liště je vykřičník a nevím jestli program pracuje správně nebo jestli je treba poškozen či chybí nějak nastavit

Tune up - nastaveni

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bimba*
hodnocení

2x

Nevím jakou máš verzi ale tady jsou češtiny snad ti to pomůže preklady.buchtic.net/... a tady tune-up.cz/... stačí jen hledat.

mildaivos
hodnocení

Podařila se mě vložit čeština a hlásí to problémy ve správci zařízení ale nevím jestli se mám pouštět do takové velké akce a skusit to opravit podle nápovědy když tomu moc nerozumím.
Tune up - nastaveni #2
mildaivos
16.02.11 21:07
hodnocení

..

Tune up - nastaveni #3
sondaw*

Zdravím, začátečníkovi nebo uživateli, který se až tak moc v PC nevyzná, bych žádný z podobných optimalizačních nástrojů nedoporučovala. Za chvíli zde budeš s problémem, že to či ono ti nefunguje

Bohatě stačí k vyčištění počítače CCleaner, používám ho už dlouho, nikdy mi nesmazal nic potřebného a s PC nemám problém

mildaivos
hodnocení

Ještě tohle

Tune up - nastaveni #4

bena*
hodnocení

0x

No, já používám teda starší verzi TuneUP, a to verzi 2009. No ten vykřičník může znamenat, že jste neopravil problémy (je to vidět ve spuštěném programul že tam je "Pozor!").Jinak mě nic nenapadá, snad jedině, že licence je neplatná nebo prošlá, nebo že nebyla dlouho provedená kontrola systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]