Nejste přihlášen/a.
jak píšu v předmětu...mám problém s mikrofonem spočívá v tom, že přestože jsem ho dříve měl správně zapojený a fungoval bez problémů, teď mikrofon nedokáže přijímat zvuk, když ho testuji přes ovládací panely, tak se ukazatel síly hlasu hýbe, ale při pokusu o přehrání nahrávky se dál jen hýbe ukazatel, ale hlas ze sluchátek nevychází, sluchátka přitom fungují výborně...nic nemám ztlumené na nulu, nevypínal jsem žádný proces...reakce na testování je pokaždé stejná a já nevím co s tím...
pozn...kdyby byl rozbitý mikrofon tak by se přece nehýbal ukazatel síly hlasu...nebo ne...proto myslím, že to bude něco v softwaru...
předem děkuji za odpověď, pokud nějaká bude jinak přeji pěkný den
no tak teď sem na tom ještě hůř, i když jsem nic s počítačem nedělal...
jednou takhle zkouším nahrát zvuk přes mikrofon v audacity, zvuk to nahraje, ale absolutně nesrozumitelný a zkreslený, no říkám si že mám asi rozbitý mikrofon, ale pak si všimnu že mi začaly blbnout i repráky, asi každé tři vteřiny to v nich tak nějak "elktricky bzučí", když přehrávám hudbu tak jde OK, ve chvílích kdy to nebzučí, když to ale bzučí tak je nechutně zkreslená...
chci slyšet váš názor...teď to spíš vypadá jako kdybych měl rozbité repro...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.