Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s PClinuxOS: nedokáže se připojit k wifi síti. V nastavení vidím sítě, sílu jejich signálů, ale žádné se nedokáže připojit. Pročítal jsem mnoho diskuzí a nějak mi připadá, že linux má obecně problém s wifi. Neexistuje nějaký fígl? Kabel z routru se mi tahat nechce a mít PC bez netu taky ne...
Linux obecně žádný problém s wifi nemá. Problémy mají některá vnitřní a USB zařízení (obecně), k nimž výrobci neposkytují žádnou podporu ani informace.
Pokud už v PC wifi-sítě vidíš, tak pravděpodobně wifi ve tvém PC funguje. Jestli vidíš sítí víc, zkus si ověřit, že vidíš i tu svou. Problém bych pak spíš viděl ve špatném nastavení parametrů wifiAP a přijímače v PC (kdo jak přiděluje IP, šifrování komunikace apod.).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.