Koupl jsem si nové bedny 5 1 od Logitechu ,a mám takovej malej problém když vypnu počítač a bedy nechám zapnutý tak se mi v nich začne ozývat rádio . Prostě začne z nich potichu hrát rádio . Uvedu příklad šel jsem si včera lehnout ,a k tomu sem si pustil nějaký písničky abych dobře usnul . Asi tak ve 3 ráno mě vyděsily nějaký zvuky .Pak když sem zkoumal co to je vyplynulo že mi v bednách běží čínský rádio .Bože jak já byl ...Co mám dělat abych se toho zbavil?
Tak podle me se ti tam mohlo dostat naky vysilani z ciny, nebo z nejakych vysilacek , a nebo zkus ty bedynky otevrtit a zkontrolovat jestli tam nejakej nezustal, obvykle je totiz vyrabej v cine ...
honzek11*
Už sem je otevřel asi tak 100 krát a porát tam odsud trham nějaky kabely ale číňan žádnej . Jak jako vysílání to je přece blbost .
25gowron*
Mohl se pres odrzit od atmosfery a dostat se az sem, a nebo naky cinani pouzivaj vysilacky ... a tys je chytnul ... pripada mi logicky... a jen tak mimochodem ses si jistej ze to byly cinani, nemohly to bejt japonci? nebo korejci?
honzek11*
Hadej frajere mislíž že umim čínsky japonsky nebo korejsky? a nerozumim tej prvni věte myslel si asi signal!
25gowron*
Je promin trochu sem to zblbnul... myslel sem samozrejme signal, ze muze odrazit a dostat sem, ale je dost mozny ze se to uz nestane ... PS projdi si dum, na vietnamce (a jine) narazis vsude
honzek11*
Po domě už jsem chodil a nike nikdo, jinak se mi to stalo už asi 5krát takže bohužel ale to nebylo vyjímečně!
25gowron*
Tak to asi nebude odraz z ciny ... ale mohla by to bejt opravdu nejaka vysilacka, a nemusi to bejt cinani, ale nekdo tam muze schvalne poustet naky cinsky zvuky ... PS : bacha na trznice ...
honzek11*
tržnice je odemne 3 kilaky ale to je proste radio hralo i anglicky a i italsky ba dokonce i německy :P
styx*
Tak je skus třeba vypnout z elektriky A to hráli jen v noci? Přes den ten číňan s italskou matkou emigrující do německa asi spí
honzek11*
ne hrajou vždy když mam vyplej počítač .To je těžký mě se nechce je pořád vypínat nemam na to náladu ani čas nemáš nějakou lepší radu!?
styx*
Jestli ti to hraje tak není lepší a rychlejší řešení než ty bedny vypnout zmáčkneš tlačtko a je to. Nevím jak by si chtěl všechny bedny a subwoofer odstínit...
honzek11*
to ja taky ne a proto se ptam na nějakej jinej napad .Jak je vůbec možny že to hraje to radio vždit to nema zadnej přijímač nebo jo?
styx*
A není možné že to chytá ten subwoofer? Ještě jsem o tom neslyšel ale teoreticky by v něm na to mohl být materiál...
bedna*
Ahoj Honzku nestěžuj si na nás bedny, přeci já jsem bedna.
A nemáš náhodou poblíž puštěný rádio, třeba ztlumený, nebo jiný zdroj nějakého signálu? Bedny, hlavně ta kde je zesilovač můžou chytat různý signály, zkus k nim třeba dát mobil a zavolat z něj a uvidíš co budou vydávat za zvuky.
honzek11*
nestěžuju si na vás bedny ale na moje bedny u kompu
a zadny radio kolem nemam ani nic takovyho na ten spusob co by mohlo vysilat signaly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.