Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon i3500series

Od: myska* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chci si vytisknout nějaké obrázky : fler.cz/.... Nevíte kolik obrázků lze vytisknout? Snažila jsem se to najít, ale nikde nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tenhle dotaz jsem jaksi nepochopil. Obrázků si přece můžu vytisknout kolik chci. A co ten odkaz? To chceš tisknout obrázky chráněné vodoznakem?

myska*
hodnocení

kolik barevných A4 vytisknu? Koupím barvu do tiskárny celkem 4 kusy, černá, červená , modrá a žlutá . Já se ptám kolik barevných A4 vytisknu než mi dojde barva. NIkde jsem to nenašla .

ladinpraha*

Obecně hodně málo. Záleží na pokrytí listu A4 barvou. U tiskáren se stejně uvádí jenom údaj o počtu vytištěných stran při 5-ti procentním pokrytí. Ale tento údaj se uvádí pouze u tříbarevných náplní, ale ne u jednotlivých barev, které má Canon. U srovnatelných tiskáren HP jsem viděl údaj cca 250 stran při 5% pokrytí = 12,5 strany při 100% pokrytí. Ale to je jenom teorie. Záleží na velikosti náplní a na skutečném pokrytí barvou a taky na tom, jak tiskárna umí s barvou šetřit.

myska*
hodnocení

Děkuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]