Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve windows xp nejde disketa

Od: frkotou* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, když si chci otevřít disketu ve windows xp, tak to píše, že to potřebuje naformátovat. Tak dám ano a normálně se ukáže okno s možnostmi formátování, ale v okně nesou žádné ůdaje a když kliknu na naformátovat, tak se nic neděje.

Toto dělá u všech disket.

Ve windows xp nejde disketa

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

1x

Buď vadná mechanika, nebo diskety už mají nejlepší léta za sebou. Teda ty mají nejlepší léta za sebou každopádně :-D

frkotou*
hodnocení

Ale na ostatních počítačích to jde.

Takže asi vadná mechanika.

Vydává nějaké zvuky? Máte jí připojenou do jednoho nebo do dvou USB?

frkotou*
hodnocení

Mám jí připojenou do jednoho usb. Když kliknu v tento počítač na disketu, tak to normálně zahučí, tak jak má, ale pořád to píše, že disketa potřebuje naformátovat.

duke*

A opravdu potřebujete používat diskety? Znáte USB Flash disk?

Tak si kupte nové diskety. Jsem zvědav, jestli je seženete.

Doufám, že nenapíšete, že to jsou 5,25" :-D

praivo*

Diskety není problém sehnat, Verbatim je pořád vyrábí. heureka.cz/...

frkotou*
hodnocení

Mě de jen o to, že chci zálohovat diskety.

gxorg*
hodnocení

0x

Tohle spíš vypadá na vadnou mechaniku, začalo to dělat zničeho nic? nebo nešly jen některé diskety?

mimochodem jsem ohromen, na co používáte diskety?*sok*

frkotou*
hodnocení

Já jsem si koupil novou mechaniku externí, protože si zálohuji diskety a už je to tak 3-4 měsíce co jsem si ji koupil a najednou to takhle dělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]