Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se zobrazením fotografií v PC

Od: stabni1* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám dotaz - vyzálohoval jsem si pomocí programu NERO soubory z PC před novou instalací systému a nyní po instalaci WINDOWS XP HOME, když jsem je vložil zpět do PC,tak nejdou zobrazovat mimo jiné ani ty fotografie. Fotky mají příponu JPG, ale typ souboru je NCO a v tom je asi ten problém. Poradí mi někdo jak docílit toho,abych si mohl opět fotky normálně prohlížet? Děkuji za pomoc, Milan.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

A máte to nero nainstalované?

stabni1*
hodnocení

Nero jsem nainstaloval,ale o třídu vyšší verzi.

bena*

A když tu aktuální verzi Nera odinstalujete, pročistíte počítač a registr programem CCleaner a nainstalujete starší verzi Nera, kterou jste měl na staré instalaci, tak by to nešlo nějak otevřít a obnovit?

hodnocení

0x

JPG.NCO jsou Nerem komprimopvany soubory (Nero BackItUp Compressed Backup File) , zkus to otevrit pres pravy tlacitko s Nero BackItUp Restore

stabni1*
hodnocení

Tak jsem se díval do mojeho Nera a zjistil, že tam nemám Nero BackItUp Restore :(

jabraka*
hodnocení

0x

Když máš ve Windows uloženy soubory s obrázky,Nero si zjednoduší práci komprimací sestav obrázků a odkáže při vypalování na původní adresu sestavy.Pokud po zformátování vše zmizí,nenajde si už na původní adrese nic k zobrazení.Mě se stalo něco podobného při kopírování obrázků z foťáku.Vždy jsou to samozřejmě obrázky,na nichž člověku obzvlášť záleží,

JABRAKA

stabni1*
hodnocení

Takže můžu vše vyzálohované pokládat za nenávratně ztracené? To je potom ale zálohování přes Nero zbytečná práce a Nero je na h ... o.

mira*

Mluvíš mi z duše, proč jsi to nezkopíroval jako data?

ladinpraha*

Přesně, zálohovat (vypalovat) jako obrázky a ne jako zálohu nějakého programu. Jen pro zajímavost, jakou velikost mají ty zálohované fotky?

doplněno 15.02.11 21:03:

Pro stabni1: A Nero není na h...o, ale na vypalování. Jenom člověk by měl vědět, co dělá. Zatím jsi nezmínil ani verzi, kterou máš.

stabni1*
hodnocení

No, ono je to tak, když se člověk nechá zblbnout nabízenou formou pro zálohování. Mimo fotek jsem samozřejmě zálohoval i jiné věci a soubory, ale to už je teď asi jedno. A NERO je mimo vypalování (což samozřejmě vím - nejsem zvíře z lesa) také na ono nešťastné zálohování. A Jakou verz mám? NNERO 9 Essentials.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]