Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz - vyzálohoval jsem si pomocí programu NERO soubory z PC před novou instalací systému a nyní po instalaci WINDOWS XP HOME, když jsem je vložil zpět do PC,tak nejdou zobrazovat mimo jiné ani ty fotografie. Fotky mají příponu JPG, ale typ souboru je NCO a v tom je asi ten problém. Poradí mi někdo jak docílit toho,abych si mohl opět fotky normálně prohlížet? Děkuji za pomoc, Milan.
Když máš ve Windows uloženy soubory s obrázky,Nero si zjednoduší práci komprimací sestav obrázků a odkáže při vypalování na původní adresu sestavy.Pokud po zformátování vše zmizí,nenajde si už na původní adrese nic k zobrazení.Mě se stalo něco podobného při kopírování obrázků z foťáku.Vždy jsou to samozřejmě obrázky,na nichž člověku obzvlášť záleží,
JABRAKA
Takže můžu vše vyzálohované pokládat za nenávratně ztracené? To je potom ale zálohování přes Nero zbytečná práce a Nero je na h ... o.
Přesně, zálohovat (vypalovat) jako obrázky a ne jako zálohu nějakého programu. Jen pro zajímavost, jakou velikost mají ty zálohované fotky?
doplněno 15.02.11 21:03:Pro stabni1: A Nero není na h...o, ale na vypalování. Jenom člověk by měl vědět, co dělá. Zatím jsi nezmínil ani verzi, kterou máš.
No, ono je to tak, když se člověk nechá zblbnout nabízenou formou pro zálohování. Mimo fotek jsem samozřejmě zálohoval i jiné věci a soubory, ale to už je teď asi jedno. A NERO je mimo vypalování (což samozřejmě vím - nejsem zvíře z lesa) také na ono nešťastné zálohování. A Jakou verz mám? NNERO 9 Essentials.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.