Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna win7 home premium en za cz

Od: ivcaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dostala jsem pc z Anglie má windows 7 home premium v anglině potřebuji ho v češtině,zakoupila jsem stejný win 7 cz a nevím jak ho nainstalovat či přeinstalovat prostě vyměnit,jsem laik a navíc ženská:o) Děkuji za rady předem. Pc je MSI all in one.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, tak to bych raději to svěřil někomu, kdo tomu trošku rozumí. Jinak to stačí většinou přeinstalovat.

Vložit DVD do mechaniky, restartovat počítač, nabootovat (nastartovat) z DVD a spustit instalaci.

hodnocení

0x

Instalace krok za krokem i pro laiky :) je pěkně popsána tady:

fantomasmag.net/...

ivcaf*
hodnocení

A ten co ten win 7 co už tam je?To tam má zůstat?Z návodu to vypadá že to dávají přes vistu.

Ty Upgrade dělat nebudeš. Při instalaci zvolíš Vlastní (Upřesnit) a v následujícím kroku budeš moci udělat formát disku, což i provedeš. Pozor, přijdeš při tom o veškerá data na disku, proto si to potřebné předem zázálohuj jinam. Při formátu se i odstraní stávající operační systém.

jak-slozit-pocitac.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]