Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když si chcu pustit hudbu, zahrát hru, video atd..., tak mi nejde zvuk. V panelu (start) se ani nezobrazuje ikonka reproduktorů. Výstup zvuku mám spojený s televizí, ale ikdyž do výstupu dám repro, headseat... nic nejde. Jednou se mi stalo to samé, vyřešil jsem to tak, že jsem zašel do opravny. IT mi řekl, že jsem odinstaloval podporu výstupu (něco takového, nevím to přesně) a měl asi pravdu, protože jsem něco odinstalovával, ale teď jsem nic neodinstalovával. Prosím poraďte, díky.
Zkus toto: Dej START - Nastavení - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení. Pak přepni na záložku Zvuk, udělej obrázek a vlož ho sem. Měl by být podobný jako na níže uvedeném odkazu:
Na oficiálních stránkách výrobce zvukové karty nebo základní desky.
Jinak můžete použít internetový vyhledávač (například Seznam nebo Bing) a zadt tam značku a typ desky nebo karty a snad by Vám to mělo najít.
Ale začal byhc hledat na oficiálních stránkách výrobce.
Pokud je zvukovka integrovaná, tak stačí si zjistit značku a typ základní desky.
Pokud zvukovka integrovaná v základní desce není, tak si zjistěte značku a typ zvukovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.