Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk - odinstalování graf. karty

Od: alboresss odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, když si chcu pustit hudbu, zahrát hru, video atd..., tak mi nejde zvuk. V panelu (start) se ani nezobrazuje ikonka reproduktorů. Výstup zvuku mám spojený s televizí, ale ikdyž do výstupu dám repro, headseat... nic nejde. *plac* Jednou se mi stalo to samé, vyřešil jsem to tak, že jsem zašel do opravny. IT mi řekl, že jsem odinstaloval podporu výstupu (něco takového, nevím to přesně) a měl asi pravdu, protože jsem něco odinstalovával, ale teď jsem nic neodinstalovával. Prosím poraďte, díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste znovu nainstalovat ovladače zvukové karty.

alboresss
hodnocení

a ty vemu kde?

Zkus toto: Dej START - Nastavení - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení. Pak přepni na záložku Zvuk, udělej obrázek a vlož ho sem. Měl by být podobný jako na níže uvedeném odkazu:

lisak.cz/...

albores*
hodnocení

oh, už mi jde. V tom okénku které jste zmínil jsem to popřehazoval a už jde. Díky.

bena*

Na oficiálních stránkách výrobce zvukové karty nebo základní desky.

Jinak můžete použít internetový vyhledávač (například Seznam nebo Bing) a zadt tam značku a typ desky nebo karty a snad by Vám to mělo najít.

Ale začal byhc hledat na oficiálních stránkách výrobce.

Pokud je zvukovka integrovaná, tak stačí si zjistit značku a typ základní desky.

Pokud zvukovka integrovaná v základní desce není, tak si zjistěte značku a typ zvukovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]