Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem novou tiskárnu, nainstalovala ovladač, ale po odeslání na tisk se soubor nenačte celý.
Například při tisku souboru 455kB se načte jen 128kB. Zkušební stránka odeslaná z počítače se vytiskla.
Zkusila jsem nainstalovat ovladač znovu, ale opět stejná chyba.
Nevíte kde by mohl být problém, případně jak by šel vyřešit? děkuji
A zkoušela jste tisk? Myslím jestli tištěná stránka vyleze celá nebo ne? Nebo tiskárna tisk vůbec nezačne? Pokud ne zkuste novější verzy ovladače lze jí stáhnout přímo ze stránek výrobce. Dál by asi nebylo od věci zde napsat přesný typ tiskárny.
Tisk jsem zkoušela. Například se mi vytiskla celá 1 stránka s textem, ale další stránka kde byl obrázek již ne (obě stránky byly ze stejného souboru formátu pdf.) Pak jsem zkoušela vytisknout jinou stránku také pouze s textem, ale ta se nevytiskla. Ovladač jsem stáhla přímo od výrobce. Jedná se o HP Color laserJet CM 1312 mfp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.