Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potize s hrami

Od: miker* odpovědí: 13 změna:
porad te mi prosim mam windows xp a nejedou mi hry vzdy se ukaze byly nalezeny chyby a ze za vznikle potize se omlouvaji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus napsat, jaké hry tio nejedou, z čeho je instaluješ a tu hlášku opiš podrobněji. Takhle je to moc obecné.

tweety*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
mám stejný problém, momentálně jsem to vyřešila tím, že hry na počítači už nehraju... mě se to občas taky stávalo a taky bych potřebovala poradit...
styx*
A to nejdou vůbec žádné hry?
25gowron*
Prestat hrat ty hry je taky reseni ...ale aspon jeden z vas se trochu rozepiste...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Udělej to co píše Spider+ popřemýšlej zda ty hry dříve chodily, zda se v poslední době něco v pc měnilo/dával jiný ovladač/zásah do windows..., zda neni pc nestabilní i jinde (může být vadná RAM,deska,grafika...)

miker*
doplnit odpověď
hodnocení

no me tam nejedou hry jako rise of nations,baldur s gate,...uz nevim na baldur s gate mam pocitacovy pozadavky max.a pise se tam v aplikaci doslo k chybam a omlouvame se za vznikle potize.
Pokud se nepletu, jsou to už celkem staré hry. Ty byly programovány snad ještě pro Win 95/98 (baldur s gate určitě). Proto ti v operačním systému WinXP dělají problémy. Můžeš zkusit nastavit ve vlastnostech spouštěcího EXE souboru na záložce kompatibilita režim kompatibility pro Win95 či Win98. Pomáhá to však málokdy. Další variantou by byl patch pro danou hru, který by spuštění pod WinXP umožnil.
miker*
hodnocení

diky za rady jste dobri.
Rádo se stalo, od toho tu jsme :)
miker*
hodnocení

jo a co stim patchem se ma delat ja sem dostal pocitac onehda tak toho moc nevim.predem dik
Patch je malý prográmek, vydaný společností která hru dělala, k opravě chyb ve hře a tedy může zahrnovat i podporu pro nové operační systémy. Zvláště u starých her pak tyto patche dělají i sami zkušení uživatelé, aby mohli svoji oblíbenou hru hrát dál na nových počítačích.
miker*
hodnocení

uz sem to zkusil a ukazuje to, please insert correct cd-rom and restar aplication
V tom případě máš špatnou verzi Cracku. Doporučuji ti vrátit se na stav před aplikováním oného patche, případně znovu zalovit v temných hlubinách internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]