Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc se mi nijak divne chova

Od: jaroslav20 odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi,

Mam problem nevim jestli to je systemem nebo pc ale kdyz neco delam jsem na netu nebo tak tak se mi z niceho nic vypne a nebo kdyz neco hraju tak po nejaky dobe hrani se mi hra minimalizuje a spusti se mi treba kalkulacka nebo nejaky jiny program ve windowsech a nebo jeste mi to nejak nastavi klavesnici nebo co a treba mi nefungujou sipky a urcity klavesi jako jsou cisla kdyz treba zmacknu 4 tak mi spusti zase nejakou systemovou aplikaci nebo mi nefungujou klavesi - nebo pismenka treba E a tak nepomuze ani restart jen kdyz ho vypnu mel jsem podezreni na bios ale to je asi blbost uz mi to dela nejakou dobu ale s tim vypinanim se normlane odhlasuje a pak se vipne tak proste nevim hlavne to dela kdyz jsem na netu ze se vypne a nebo se jen odhlasi a hodi me do prihlasovaci obrazovky ale u her mi to prenastavuje klavesnici nebo se mi zapne jak jsem zminoval ta kaukulacka a hra se minimalizuje nedavno jsem ho preinstalovaval ale porad to dela. Mam windows 7 Ultimate. Prosim poradte nikdy pred tim to nedelal ani kdyz jsem mel jeste XP tak to nedelal ale az pred mesicem s tim zacal zkousel jsem zjistovat cim to muze byt ale nevim.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

0x

no, tady je kazda rada draha, vypada to jako virus, ale kdyz rikate, ze jsem to preinstaloval, tak se mi to moc nezda, spis to vidim jako problem mezi klavesnici a zidli, ktery je z 90% pricinou vsech problemu s vypocetni technikou.

jaroslav20
hodnocení

to bych vedel kdybych neco delal spatne ale ja sam nevim co stim hlavne kdyz se mi furt neco spousti kdyz hraju nebo ten problem s klavesnici.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co znamená přeinstaloval? Čistá instalace legálních Win7 na zformátovaný disk?

A jestli s to přeinstaloval tak ,že jsi stáhnul nějaký pochybný corporated ultimate z warezu i s produkt key ,tak se nediv.Jsou to různě upraveny OS ,ruce pryč. Ale jestli máš origo instalační cd a svoje čísla tak mlčim :-I

jaroslav20
hodnocení

A z warezu bych to nestahoval tomu taky neverim windows mam prepaleny z originalu jen jsem si ho musel aktivovat nejak.

jaroslav20
hodnocení

Ano mam cistou instalaci na prazdny disk. A legalni ho sice nemam jen aktivovany ale windows mam prepaleny z original DVD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]