Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi pořád padá icq?

Od: jerrysek* odpovědí: 4 změna:

zdravím vás :)

mám icq 7.4 a mám problém s tím, že každou chvíli hlásí, že došlo k chybě "V aplikaci ICQ došlo k problému a je třebaji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." a jediné tlačítko je Zavřít. takhle to padá snad co jednu nebo dvě minuty. hrůza. a nevím čím to může být... nestává se vám to někomu taky? přemýšlím o tom, že přejdu na qip, ale stejně...dá se s tímhle něco udělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trol*
hodnocení

0x

Dobrý večer, je to možná vlivem ruských hackerů ICQ, taky jsem měl problémy, úplně ty samé. Bylo to vlivem virů posílaných z ruských serverů či co. Těďka mám ICQ 7 a Comodo Firewall a je klid. Radím odinstalovat, vyčistit pc od havěti a nainstalovat Comodo Firewall(je zdarma) a bude klid.

jerrysek*
hodnocení

mate pravdu, to bude zrejme ten duvod. neustale mi chodi zpravy to tom, ze si me nekdo z ruska pridal do kontaktu

bena*
hodnocení

0x

Nejlepší je se na ICQ vybodnout a používat nějakou "náhražku", například QIP nebo Miranda.

Jinak firewall je základ zabezpečení.

Udělejte si tento test.bezpecnosti.cz/... a uvidíte, jestli Vás někdo odposlouchává. Udělejte si i ten Rozšířený test.

Comodo firewall bych asi běžnému uživateli moc nedoporučoval, je trošku složitější. Pro běžného uživatele je lepší Kerio Personal Firewall. Zde je návod jak ho nastavit → emag.cz/...

marenka*
GRATULUJEME!Bylo otestováno celkem 19 služeb a ani jedna nebyla vyhodnocena jako napadnutelná.*ua*doplněno 14.02.11 22:28:GRATULUJEME!Bylo otestováno celkem 30 portů často používanými Trojskými koňmi a ani jeden nebyl vyhodnocen jako běžící.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]