Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa v google chrom

Od: pesa003* odpovědí: 3 změna:

Zdravím

Potřeboval bych poradit posledni dny mi zacalo u videi v google chrom na you tube a i inde vyskakovat toto:
VSTUPNÍ BOD PROCEDURY xmIXPatchNewContext SE NEPODAŘILO V DYNAMICKY PROPOJOVANÉ KNIHOVNĚ libxml2.dll NALÉZT.

PROSIM ZA KAŽDOU RADU UŽ NEVIM CO S TÍM

Videa v google chrom

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, já bych Google Chrome odinstaloval, stáhnul CCleaner a s ním pročistil disk a registr, pak bych stáhl a nainstaloval Google Chrome.

Nebo doporučuji přejít na Interent Explorer 9 RC či jiný prohlížeč internetu.

pesa003*
hodnocení

presne tohle jsem ted udelal a pri prvnim spustení jelo v poho ale pri druhem uz ta stejna chyba tak nwm

bena*

No tak Google Chrome poslat k vodě a zkusit jiný prohlížeč. Já doporučuji Internet Explorer 9 RC /funguje na Vistách a 7ičkách/. Pro uživatele Windows Xp mohu doporučit Internet Explorer 8. Nebo dalším vynikajícím prohlížečem je Opera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]