Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se zvukem

Od: denny* odpovědí: 3 změna:
Zdravim chctěl bych poprosit o radu. Nevim kdy se tomu tak stalo, ale chrčí mi zvuk u hudby. Jendřiv sem myslel že to je reprakama, pak tima pisničkama, ale ne čím hlubčí ton tim výc to chrčí. prostě jako když to přeženete z hlasitosti akorat to hraje potichu. Přes RealPlayer to hraje normalně. Až na jednu pisničku (ktera je ve WMA třeba to stim souvisí)
docela mě to štve ne kvůli písničkám ty mi nevadí přehrávat v jiném programu ale chrčí i filmi - v media playeru. A nechci jiný přehrávač. Nechci kvůli tomu formátovat celý systém.
díkec :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No tak podle toho co píšeš by to mohl být nějaký bordel v kodecích...zvláště pokud sis jich naistaloval mraky tak by to mohl být problém...odinstalovat a dát jeden pořádný codecpack...jinak nemusíš hned reinstalovat,stačí zkusit opravnou instalaci (pokud by tě zajímala psal jsem to xkrát,stačí si napsat do hledání dotazu opravná instalace popisoval jsem to pokaždé jinak tak si vyber)
denny*
hodnocení

No mám nainstalován codec pack a ještě codec XP, a to je vše akorát možná jednotlivý přehrávače si třeba něco nainstalovali to nevím. Ale dík skusím odonstalovat

alias75*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Výborný přehled umí utilita Gspot. Stačí ji spustit a vyčkat. Po chvilce po průchodu indikátorů je k dispozici seznam aktivních i neaktivních kodeků v systému. Čistá instalace XP obsahuje 25 kodeků, typická instalace okolo 38 a záplacaný systém může překvapit až 120 a více kodeky.
Zkus snad Ti to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]