Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi otevřít pps a jiné soubory

Od: jarm® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer rádcové. Nevím, jestli to zvládnu s vašimi radami, ale zkusím to. Nejdou mi otevírat pps. Dám přílohu otevřít, správce stahování stáhne a zůstane mi to neotevřené. Dám otevřít a objeví se mi winamp jako by to chtělo přehrávat a nakonec se mi objeví toto! - viz obrázek. Hlavně prosím na mě buďte hodní, někdy nerozumím počítačové řeči.

Nejdou mi otevřít pps a jiné soubory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

3x

tento počítač - nástroje - možnosti složky - typy souborů - vybrat .pps a zvolit vhodny program

hodnocení

Raduz - úžasné! Dle Vaší pomoci jsem to zvládla. Byl tam nastaven winamp. Opraveno - funguje a volám*pivo* děkuji a zvu na pivo.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pravým tlačítkem - Otevřít v programu ... a vybrat příslušný program. Pro .pps je to MS PowerPoint nebo OpenOffice.

hodnocení

Nenabízí mi to možnost otevřít - vybrat z programů. Jen otevřít v novém okně atd.

bimba*
hodnocení

0x

pps jsou prezentace vytvořené v PowerPointu, ten je součástí Microsoft Office.

hodnocení

0x

Zkus ten PowerPoint ještě přeinstalovat. Poslední verze je ke stažení zde a je zdarma:

stahuj.centrum.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Dejte Uložit prezentaci třeba na Plochu. Pak jak již tu někdo psal, klikněte na tu staženou prezentačku pravým tl. myši a zvolte otevřít v programu. Tam vyberte Power Point (případně ho najdete v C:Program FilesOFFICEXY(xy=<9;12>Powerpnt.exe. Nezapomeňte zaškrtout Vždy otevírat soubor tímto programem.

hodnocení

Nedaří se mi to uložit na plochu. Nedává mi to ani vybrat. Nevím jak na to, připadám si jako kdybych poprve v životě seděla na netu.

doplněno 14.02.11 21:15:

Zkusila jsem pps znovu otevřít, ale otevřel se mi winamp v celé své kráse

Nejdou mi otevřít pps a jiné soubory #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]