Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer rádcové. Nevím, jestli to zvládnu s vašimi radami, ale zkusím to. Nejdou mi otevírat pps. Dám přílohu otevřít, správce stahování stáhne a zůstane mi to neotevřené. Dám otevřít a objeví se mi winamp jako by to chtělo přehrávat a nakonec se mi objeví toto! - viz obrázek. Hlavně prosím na mě buďte hodní, někdy nerozumím počítačové řeči.
tento počítač - nástroje - možnosti složky - typy souborů - vybrat .pps a zvolit vhodny program
Raduz - úžasné! Dle Vaší pomoci jsem to zvládla. Byl tam nastaven winamp. Opraveno - funguje a volám děkuji a zvu na pivo.
Dejte Uložit prezentaci třeba na Plochu. Pak jak již tu někdo psal, klikněte na tu staženou prezentačku pravým tl. myši a zvolte otevřít v programu. Tam vyberte Power Point (případně ho najdete v C:Program FilesOFFICEXY(xy=<9;12>Powerpnt.exe. Nezapomeňte zaškrtout Vždy otevírat soubor tímto programem.
Nedaří se mi to uložit na plochu. Nedává mi to ani vybrat. Nevím jak na to, připadám si jako kdybych poprve v životě seděla na netu.
doplněno 14.02.11 21:15:Zkusila jsem pps znovu otevřít, ale otevřel se mi winamp v celé své kráse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.