Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Píši vám zase mama pořad stejný dotaz mam modem Huawei EchoLife HG520i ma to i wifi ale nejde
Zapojím modem do velkého PC propojim to všech no jak má být, zapnu u NTB wifinu chci se připojit ale nejde to k modemu jsem si stahl návod ale taky někteří mi psaly tuto IP adresu 10.0.0.138 skouším to v mozile napiše to stranka nelue zobrazit dam oparu taky google chrome taky Internet Exploer mi něco najde ale není to ono
Moje adresa IP: 10.50.25.190 i tu jsem skošel a nic
Maska podsítě:255 255 255 252
Výchozí brana: 10.50.25.189
Dns: 10.255.255.10
Náhradní Dns: 10.255.255.20
Moc vás prosím odepište a pomocte a už jsem s toho na mrtvici
Tento návod mam je to v ňom hezky vypsaný ale i přesto mi to nejde
Je to celý jaký divný mně ti píše tuto Spojení přerušeno. Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
ja to fakt nechapu a ty
Ale podle ip adresy nemáš připojení od O2 a wifi router máš na adsl. Nechápu co tedy chceš provádět, použiješ leda jako APčko a pokud jsi to stále ty se kterým jsem to nedávno řešit tak už mě ale začínáš štvát páč píčeme opět to samé dokola.
Krom toho máš evidentně na pc nastevené ip napevno (jen si to myslím) a adsl router kdo ví jak máš zapojený
ano jsem to ja, ja nemam net ot o2 ale modem je odnich a chci se na to pripojit pres ntb a zadny signal wifi to nedava je to jaky cely divny ty IP adresi co jste mi posledne napsaly nesly a znamymu jo proto mne to vrta v hlave, jo a modem je wifi
Ještě jednou-
-máš net od jedné společnosti, vyčtu si i jaké, ale nemáš adsl, nemáš net přes telefon
- máš adsl wifi router, tedy zařízení které připojuješ na tel. linku
jak to podle tebe pasuje dohromady? To mi nejdřív vysvětli. Taky mam starý adsl router, ale používám ho jako apčko, sem tam u někoho, ale to je všechno, nepoužíváš ho pak na wan připojení, ale vše v LAN
Nemusis se hned uražet aspoň to tak viznělo každej se v modemech nevizna ja se vyznam jenom v pc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.