Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na měnící se banner?

Od: michalll* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Jaký byste doporučili program, abych v něm udělal obrázek, který se bude třeba co 2 sekundy měnit za jiný? Ve stylu banneru jako je třeba tady v pravo na Banan.cz...

Mělo by to být něco jednoduchého, protože přes grafiku moc nejsem :) Takže photoshop zavrhuju rovnou :)

Díky za každý tip, mějte se hezký zbytek víkendu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danny*
hodnocení

0x

Dobry den, nize vam uvedu par odkazu na programy, ktere me osobne prijdou jako nejlepsi.

slunecnice.cz/... - program ke stazeni

banner-generator.net/... - vytvareni baneru bez stahovani programu

bannercreator.nu/... - v podstate to same co predchozi akorat s vetsim vyberem pozadi adt.

re*
hodnocení

0x

Já používám "UnFREEz". Je jednoduchý na ovládání a nemusí se instalovat *palec*

michalll*
hodnocení

0x

Ten program co Danny uvedl, ten v diskuzích jednoznačně nedoporučují, prý to pak na webu nefunguje a zobrazuje místo banneru jen tabulku...O bannerové creatory online nemám zýjem, vím o nich, ale nenahrajete tam svůj obrázek nebo se nemohou měnit...

Potřebuju aby mi tady poradil někdo, kdo v tom opravdu bannery dělal a opravdu je pak na webu vystavoval...Najít si na slunečnici nebo stahuj umím programy na výrobu bannerů, jsou jich tam desítky, ale když chcete pak opravdu nějaký použít, zjistíte, že tam není vlastně ani jeden :)

Michal

re*
Jsi slepý? Stáhni si UnFREEz nahraj.cz/...
Já jsem to v tom dělal a grafiku (resp. obráek si uděláš v malování nebo photofiltre)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]