Nejste přihlášen/a.
Jsem nestastna, spatne mi jdou otevirat fotky (dlouho se oteviraji) otevreni souboru i programu tez dlouho trva (mam velice kvalitni nb Dell), osvedcene praktiky jako procisteni pc, proskenovani avirakem, nezabira. Vyuziti CPU v pohode. Ovsem nejde obnovit system v zadnem bode, hlasi chybu, ze se nezdarilo, nekde se objevila pry chyba v systemu . Z toho vseho mi vychazi jedinne - reinstalace! Strasne! Nabity pc sw a datama, tolik prace!
OPRAVDU NENI JINE CESTY? PORADTE, PROSIM!
OS VISTA ULTIMATE
Dobrý den.Máte v tom dost paměti?Pokud má dojít k reinstalaci zálohujte si vše co považujete za nezbytné na Ext.HDD.Nejdříve bych zkusil opravu z dvd Windows Ultimate.Pozor může to trvat dost dlouho.Na čistou instalačku je dost času.
To je idea!
Diky, to me nenapadlo! Pamet i externi HD mam, do toho pujdu! vyjde - nevyjde, odpoved je fantasticka a zvedla mi naladu. Je mi jasne, ze pokud ani tohle nepomuze uz mi nic jineho nezbyde. S reinstal jsem se celkem smirila ale vase odpoved mi dala nadeji. Snad se do toho jeste dnes pustim. Dovolim si vam dat vedet jak jsem dopadla.
Hodně programů, i když jsou instalační, se dají spustit i tak, že se zkopírují do jiné složky (zazálohují) a pak se jen z nich odešlou zástupci na plochu a pak se spouštějí. Nejde to vždy samozřejmě, musí se to vyzkoušet, u kterých to jde.
Tak to podle vasi rady nejde. Mam OEM a nenabizi mi opravu, pouze upgrade na Win7 . Samozrejme za penize,
Jinak cistou reinstalaci. Tak to zvazuju co s tim?
A jake programy na cisteni jste pouzila? Asi bych vas odkazal na viry.cz/... , kde radi zkuseni lide z oboru a doporuci Vam i programy, z kterych jim vlozite logy a oni podle logu poznaji v cem je zadrhel.
Tak ja vam tady odpovim vsem, kteri jste meli snahu mi pomoct.
Ani jednu radu jsem neopominula, diky jim jsem dosla k dalsim moznostem, pridala jsem sve znalosti, tez ruzne instalace a odinstalace, ledacos jsem se tim padem i naucila (nemam rada kdyz se mi nekdo hrabe v notebooku , tim se nic nenaucim) a tak vysledek se po temer celem dni dostavil.
Pocitac beha jako za mlada, odstranily se i chyby, ktere mi nikdo nedokazal poradit co s tim a tak jsem se opravdu vyhnula neprijemne reinstalaci.
timto VSEM DEKUJI a otazku povazuji za uzavrenou .
No, zkuste vypnout ty všelijaké vizuální efekty (Windows Aero, atp.). Pak bych zkusil počítač zkontrolovat online programem Windows Live OneCare nebo CCleaner.
Jak zacházet s online programem Windows Live OneCare?
Online program Windows Live OneCare spustíte tak, že otevřete internetový prohlížeč Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadáte do adresního řádku (kam píšete, kterou stránku chcete navštívit) tuto adresu › onecare.live.com/....
Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžete dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním kontroly zavřít všechny spuštěné programy a klidně i pozastavit antivirový a antispyware program.
Windows Live OneCare zkontroluje počítač na přítomnost malwaru (tj. viry, červi, trojští koňové, atd.), vyčistí disk od různých zbytečných souborů (nemusíte se vůbec bát o své, fotografie, hudbu, filmy a další dokumenty), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače, čímž dojde k jeho zrychlení.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit v Internet Exploreru verze 6 a vyšších. Lze ho spustit i v internetovém prohlížeči Mozilla Firefox, ovšem do ní se musí nainstalovat doplněk IETAB, aby Windows Live OneCare mohl být spuštěn. Ovšem někteří uživatelé si stěžovali, že pokud Windows Live Onecare spustili v Mozilla Firefoxu, tak pak se zasekl počítač, spadnul Mozilla Firefox a další neočekávané chyby. Tak raději Windows Live OnaCare spouštět v Internet Exploreru verze 8 nebo vyšších.
Jinak asi zbývá jediné - nová čistá instalace systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.