Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunutí zvukové stopy u prezentace

Od: zajda888® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych u počítačové prezentace,vytvořené v Pro Show Gold, posunout zvukovou stopu o 1 sekundu.Anebo jeden z obrázků zobrazit o sekundu méně.

Sice jsem si zálohoval celý projekt,ale jak jsem pokračoval ke konci,postupně jsem vymazával starší data a je možné,že jsem přimázl něco,co jsem neměl.Mám k dispozici soubory s koncovkami .psh a .pxc Když spustím program a otevřu uloženou prezentaci,nenačte mi to fotky.

Průser je ten,že jsem tu prezentaci podmaloval hudbou tak,že ta 1 sekunda rozdílu působí dost rušivě.Při poslechu prezentace bylo ještě vše synchronní,zvuk i obraz.Vypálení přímo z programu se nezdařilo,při pokusu vypálit prezentaci se tam objevil ten sekundový rozdíl.

Tady je asi každá rada drahá.Strávil jsem nad tím celý den.

Děkuji mnohokrát za Vaše nápady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám Pro Show Producer a tam to tedy není problém. U jednoho ohrázku změním dobu zobrazení a je to. U Goldu nejde určit doba prohlížení u obrázků? To asi musí jít, je to základní údaj pro prohlížení.

hodnocení

Tohle je možné pouze v projektu.A ten já uložený nemám.Taky bych byl rád,kdybych mohl u prvního obrázku zkrátit dobu zobrazení o 1 sekundu.Jenže to nelze.Já bych to potřeboval už v hotovém videu.

Ještě mám uloženo totéž ve formátu mpg (už nevím,jak jsem k tomu přišel) a můžu to přehrávat ve VLC playeru.Tam si tu sekundovou synchronizaci nastavím,poslech na compu je OK.

Jenže já bych rád,kdyby to zobrazení bylo bez spodní ovládací lišty playeru.Tak,jak to dělá PSGold.Jenže pak se zas nedostanu do nastavení.

Ještě otázka - ten Producer je též na zpracování prezentace? Já v tom Goldu dělám poprvé,viděl jsem nabídku software výrobce,ale ještě jsem ji nestudoval.

Díky za krátké info.

Ano, Producer je taká na prezentace. To už ale nezkoušej, bude to asi něco podobného.
K tomu videu - tam si myslím, že s tím nic neuděláš, to je video tam je to dané. Myslím, že to musíš udělat znovu. Podruhé už ti to půjde rychleji, to znám. Nikdo učený z nebe nespadl a já taky co jsem se kdy naučit byla metoda pokus, omyl.
Příště ale ukládej do MPEG-2, to přehrají všechny stolní DVD přehrávače a PC samozřejmě taky.

hodnocení

Já bych uložil jako mpeg-2,ale nabídka je pouze DVD disk,Video CD,VideoFile nebo AutoRun CD.Ještě můžu uložit na harddisk a tam se to ukládá tuším jako .exe

Video CD je taky spustitelné na většině stolních DVD přehrávačů?

Proč se ti nelíbí DVD disk - to je přece ono!

hodnocení

Jasně,jen ta prezentace má asi 50 mega,tak jsem si říkal,že CD stačí.

Zase jsem se na něco upnul a zadělal si na zbytečné problémy.

50 mega na film je opravdu málo, zkus HD video - to je darda.

hodnocení

Dík za tip ale nebude to pak deformované? Případně neostré,rozmazané? Já zkoušel různé varianty ukládání u PhotoStory,ale tam mi to tuším nabídlo jen .wmv (už si nevzpomínám) a pak při konverzi přes Format Factory ať už do .avi či .mp4 nebo i HD šla kvalita do ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]