Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat PC + monitor

Od: azujyp odpovědí: 6 změna:

Potřebuji poradit. Chci prodat současný počítač s monitorem. Zajímalo by mě jaká je rozumná cena této sestavy v současné době:

1) Nákup - PC 22.11.2006 (4,3 roky starý) (cena při koupi 14 500 Kč)

Intel Celeron CPU 3,06 GHz

0,99 GA RAM paměť - C - 145 GB

+ CD 1pack Windows XP Home

2) monitor LG L1919S-SF Silver/Black (cena při koupi 4944 Kč)

Za kolik by bylo rozumné PC + monitor prodat?

Napiště kolik za PC zvlášť a kolik za monitor.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

magdon*
12.02.11 19:33
hodnocení

0x

Za odvoz.

buss
hodnocení

0x

To řekne jedině trh, dát si inzerát na dohodu, nejvyšší nabídce, prověřit bazary. Vyměnit za něco ... darovat rodině

bena*
hodnocení

0x

magdon: To Vás teda lituji.

Já bych ho zkusil dát na aukro a vyvolávačku tak 5 000,-

Pokud chcete cenu přímo, tak bych zkusil dohotou nebo tak kolem 6 - 7 000,- Předpokládám, že je Windows XP legální.

Budoucímu kupujícímu bych doporučil, aby počítač komplet přeinstaloval.

azujyp
hodnocení

Díky.

ANo, Windouws je legální. Počítač jsem přeinstaloval naposledy asi před rokem.

Díky

bruk600*
hodnocení

0x

PC tak kolem 1000,- za HW a něco do 500,- za legální systém. No a za monitor bych viděl tak kolem 500,- Nejlepší by bylo si ho nechat, ale pokud potřebujete místo, tak ho nabídněte na aukru s vyvolávací cenou 1Kč. Je tam hodně potenciálních zákazníků a tak ho i náležitě ocení.

kato*
hodnocení

0x

Monitor tak bratru 1200,-kč.Počítač 3000,-kč ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]