Nejste přihlášen/a.
Mám tablet ACER Iconia A 510 a nehrají mi na něm videa z webových stránek. Teď mi to napsalo hlášku, že mám prhlížeč CHROME povolit ve firewallu nebo v antivirovém programu. Nemohu najít v nainstalovaných aplikacích ani firewall ani antivirový program. Je tam vůbec?
Jestli tam je, nebo ne, to by jste měl vědět Vy.
doplněno 07.04.13 22:41:V základu tam bývá McAffe.
Jak to mohu vědfět, když jsem tam instaloval jen tzv. čistič (cleaner), který mi smaže nepotřebná data. jINAK TAM BYL SOFTWARE NAINSTALOVÁN Z OBCHODU. Znáte někdo nějaký název antiviru pro ANDROID 4.0?
Tak děkuji, dal jsem tam ten AVAST. Ale videa mi stále nehrají! CHROME prohlížeč nepodporuje Adobe Flash Player, který vlastně už pro ANDROID není k dispozici. Tak jaké je náhradní řešení?
doplněno 07.04.13 23:31:Mám ANDROID 4.1.2 - pro ten prý Adobe Flash Player vůbec nebyl vydán! Nainstaloval jsem Mozillu Firefox,l která by měla mít zásuvné moduly pro přehrávámí videa. Půjde to?
Řešením je opět Adone.
Je sice starší, ale vše funguje jak má.
Pro instalaci musíte povolit Neznámé zdroje:
Nemohu se na ten web macromedia s tím tabletem dostat, píše mi to, že je k zobrazení té stránky potřeba Adobe Flash Player a ten že nemám!
Pak mne napadá si ho stáhnout do PC, do tabletu nainstalovat některého souborového manažera, aplikaci přesunout do tabletu a přes sm nainstalovat.
doplněno 07.04.13 23:42:PS: I AFP pro 4.0 by Vám měl jít.
To už jsem také zkoušel, nahrál jsem instalační soubor na Micro SD kartu, tu jsem dal do tabletu, ale z karty to nešlo nainstalovat. Nějaký znalec psal na jednom webu, že pro ANDROID 4.1. Jelly Bean Adobe Flash Player nejde!
Nic, prostě se to nerozběhlo.
doplněno 07.04.13 23:56: Musím se omluvit. Nyní jsem si pustil program Cleaner - Aplication a tam se mi mezi ostatními objevil nainstalovaný Adobe Flash Player 11.1 - Version : 11.1.115.48, Date : 2013-03-23 ( tehdy jsem se asi pokoušel o tu instalaci z karty a domníval jsem se, že to nejde ) , App. size : 12,88 MB.
Takže bych ho měl, ale videa mi nehrají, píše to : Error loading player. No playable sources found.
doplněno 08.04.13 00:06:Podle Vašich odkazů jsem nainstaloval OPERA Mobile, ale videa na www. rozzlobenimuzi stále nejdou, píše to : Loading player... a nic se neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.