Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android a firewall

Od: aloisb® odpovědí: 12 změna:

Mám tablet ACER Iconia A 510 a nehrají mi na něm videa z webových stránek. Teď mi to napsalo hlášku, že mám prhlížeč CHROME povolit ve firewallu nebo v antivirovém programu. Nemohu najít v nainstalovaných aplikacích ani firewall ani antivirový program. Je tam vůbec?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jestli tam je, nebo ne, to by jste měl vědět Vy.

doplněno 07.04.13 22:41:

V základu tam bývá McAffe.

hodnocení

Jak to mohu vědfět, když jsem tam instaloval jen tzv. čistič (cleaner), který mi smaže nepotřebná data. jINAK TAM BYL SOFTWARE NAINSTALOVÁN Z OBCHODU. Znáte někdo nějaký název antiviru pro ANDROID 4.0?

hanher*

Doporučuji Avast, jinak:

antivirovecentrum.cz/...

hodnocení

Tak děkuji, dal jsem tam ten AVAST. Ale videa mi stále nehrají! CHROME prohlížeč nepodporuje Adobe Flash Player, který vlastně už pro ANDROID není k dispozici. Tak jaké je náhradní řešení?

doplněno 07.04.13 23:31:

Mám ANDROID 4.1.2 - pro ten prý Adobe Flash Player vůbec nebyl vydán! Nainstaloval jsem Mozillu Firefox,l která by měla mít zásuvné moduly pro přehrávámí videa. Půjde to?

hanher*

Řešením je opět Adone.

Je sice starší, ale vše funguje jak má.

Pro instalaci musíte povolit Neznámé zdroje:

download.macromedia.com/...

hodnocení

Nemohu se na ten web macromedia s tím tabletem dostat, píše mi to, že je k zobrazení té stránky potřeba Adobe Flash Player a ten že nemám!

hanher*

Pak mne napadá si ho stáhnout do PC, do tabletu nainstalovat některého souborového manažera, aplikaci přesunout do tabletu a přes sm nainstalovat.

doplněno 07.04.13 23:42:

PS: I AFP pro 4.0 by Vám měl jít.

hodnocení

To už jsem také zkoušel, nahrál jsem instalační soubor na Micro SD kartu, tu jsem dal do tabletu, ale z karty to nešlo nainstalovat. Nějaký znalec psal na jednom webu, že pro ANDROID 4.1. Jelly Bean Adobe Flash Player nejde!

hanher*

A co to psalo?

doplněno 07.04.13 23:49:

Zkuste mrknout zde:

androidmarket.cz/...

androidforum.cz/...

hodnocení

Nic, prostě se to nerozběhlo.

doplněno 07.04.13 23:56:

Musím se omluvit. Nyní jsem si pustil program Cleaner - Aplication a tam se mi mezi ostatními objevil nainstalovaný Adobe Flash Player 11.1 - Version : 11.1.115.48, Date : 2013-03-23 ( tehdy jsem se asi pokoušel o tu instalaci z karty a domníval jsem se, že to nejde :)) , App. size : 12,88 MB.

Takže bych ho měl, ale videa mi nehrají, píše to : Error loading player. No playable sources found.

doplněno 08.04.13 00:06:

Podle Vašich odkazů jsem nainstaloval OPERA Mobile, ale videa na www. rozzlobenimuzi stále nejdou, píše to : Loading player... a nic se neděje.

hanher*

Rozzlobeni muzi mi také nešli, zkuste třeba čt 24 online, to jsem zkoušel jako první.

Super, instalovala jsem do tabletu, přehrávání funguje. Nešel mi Adobe Flash Player a teď vše šlape. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]