Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spuštěním videa

Od: chris.dale odpovědí: 4 změna:
Když spustím nějaké video (neděje se to vždycky), tak mi windows (XP) napíše, že v aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba ho zavřít. Poté mi to samé udělá i přehrávač (BSPlayer). Je zvláštní že se to děje jen u některých videí. Kolikrát stačí jen na soubor jednou kliknout nebo otevřít složku kde se soubor nachází a spadne mi tímto způsobem explorer.exe. Mám podezření, že za to může jeden prográmek, co udělá z XP Vistu, ale nejsem si jistý. Nevíte co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No tvé podezření je docela dost reálné...co s tim? Odinstalovat prográmek...nebo se podívat po jeho novější verzi...pokud to bude dělat i pak tak to namršilo nějaké systémové soubory a bude třeba opravná intalace windows

daniel*
hodnocení

0x

Mam ten samy problem muyes mi napsat jak jsi to vyresil prosim?

chris.dale
hodnocení

No jsou dvě možnosti: buď obnova systému na datum před instalací toho prográmku nebo formátování. Já to vyřešil tou druhou možností
Opravná instalace ee? Já bych na ni docela sázel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]