Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera sony 106 nepřehrává

Od: dousa542008* odpovědí: 3 změna:

Mám digitální kameru sony -106 a nejde mi přehrát to co jsem natočil.Disk dvd-rw jsem uzavřel ( v kameře ) a když to dám do počtače tak se nic neukáže a ani nezaregistruje že tam něco je ,klepnu na jednotku DVD-RW zadám vlastnosti a mám využité místo zabarveno modře(celí disk) 0bajtů ,vlné místo 0bajtů .Jsem jen uživatel pc tak tomu nerozumím. Díky Jirka

doplněno 12.02.11 10:51:

Zapoměl jsem dodat že jsem to dal i do jiného počítače a ten samí problém.Nereaguje

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nainstaluj si potřebný software pro práci s kamerou. Je dodán na CD disku ke kameře. Jedná se o Picture Motion Browser. Součástí je i instalace programu UDF reader, který ti umožní na PC pracovat s DVD-RW disky. To je vše.

bena*
hodnocení

0x

Jiná DVD-RW mechanika zvládne přečíst?

Zkuste to DVD-RW z kamery přehrát v jiném počítači.

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.1.V kameře to jede?2.Jaký je to formát?3.Máte v PC kodeky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]