Nejste přihlášen/a.
Mám v počítači Avast,SUPERAntiSpyware a Malwarebytes´Anti-Malware.Mohu tyto tři programy spustit najednou?Přes noc.Ptám se proto,že dříve jsem je spouštěl vždy jen jeden.Teď jsem je dvakrát spustil najednou a snesly se v pohodě.Je to jistě úspora času.Tak jak je to správně?
Já bych je raději spouštěl postupně.
Jednou jsem dělal kontrolu PC programem Spybot Search&Destroy a během tohoto testování se spustil naplánovaný test AVG.
Spybot ze zaseknul na místě,dělal jako že něco testuje,ale doopravdy netestoval nic.Když jsem pozastavil ten test AVG,Spybot už zase pracoval normálně.Dokončil test a já jsem pokračoval v testu AVG.
Toť má zkušenost.
No, to se týká i antispywarů a softwarových firewallů.
Dva antiviry/antispywary klidně můžete spustit, ale nesmí být spuštěny zároveň jejich rezidentní štíty. Vždy jen jeden rezidentní štít antiviru, jeden rezidentní štít antispywaru a jeden softwarový firewall.
Pokud je spuštěno vícero rezidetních štítů jednoho typu může to vést k radikálnímu snížení výkonu počítače a v krajních případech i havárií a také pak oba štíty jsou k ničemu, protože se "hádají".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.