Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s RAM

Od: fa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jedu na Windows 7, PC -dvoujádro 2,4 GHz, zákl.desku ASUS P5KPL-AM SE. Mám RAM 2GB DDR2 800 CL5 na jednom slotu a druhou 2GB na druhém, která zde však nefunguje. Obě jsou 100% funkční. Jde jen levý slot, pravý nenaběhne. Je třeba něco nastavit, nebo je problém na základní desce, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nastavovat se nic nemusí a pokud v uvedeném slotu nejede žádná z obou funkčních pamětí a to ani samostatně (tedy jen pravý slot), pak může být vadný. Ještě se můžeš podívat, není-li uvnitř drážky slotu nějaká nečistota bránící propojení kontaktů.

neo*
hodnocení

0x

a když vložíš jen jednu do toho pravého slotu ...jede?

fa*
hodnocení

To jsem zkoušel, prověřil jsem, zda tam nejsou nečistoty a vše je OK. Třeba ještě v nastavení v BIOSU?

Ne, žádné nastavení. Už jsem ti to psal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]