Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulomený kryt větráku

Od: sanka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám notebook asi dva roky a už od začátku se mi docela nepříjemně začali odlamovat takové ty pacičky u větráku a dnes se mi bohužel ulomil skoro do poloviny,tak se prosím chci poradit,jestli to jde nějak vyměnit,nebo co s tím?Notebook mám kolikrát třeba na dece,nebo někde ikdyž většinou se snažím ho něčím podložit kvůli odvětrávání,ale nemůže vadit i to?Děkuji..

doplněno 11.02.11 18:53:

Tady je ještě fotka - omlouvám se za kvalitu,líp to teď bohužel nejde..

Ulomený kryt větráku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když tam ta mřížka není, tak to větrá ještě lépe. Důležité je, aby nedošlo k ucpání tohoto otvoru. A podkládání chválím. Celý spodní kryt se dá vyměnit. V servisním středisku ti to za nemalý peníz rádi udělají. Pokud si na to troufáš, můžeš si náhradní díl nechat ze servisu poslat a výměnu si udělat doma. Chce to ale jistou zkušenost a zručnost i vybavení.

sanka*
hodnocení

No snažím se to právě ničím neucpávat,ale taky se někdy stane,že si notebook položím na klín a pak to asi není úplně optimální..Ale nemusím se tedy nějak znepokojovat? :)

Používáš ho v tomto stavu už druhý rok a zatím se mu nic nestalo. Když v té opatrnosti budeš pokračovat i nadále, může ti ještě nějaký ten rok sloužit.

sanka*
hodnocení

Ještě se zeptám,teď to s touto otázkou nesouvisí,ale radil jste mi i při koupi kabelu na propojení PS3 a CRT,jen by mě zajímalo,když ta TV není jakoby širokoúhlá,ale jde to nastavit,že se přepne do forátu 16:9 a udělají se ty černé okraje.. :) Má to vůbec cenu na tom CRT,není lepší hrát to 4:3?Děkuji..

Vyzkoušej, co ti vyhovuje víc. Jestli širokoúhlý obraz, na kterém bude více vidět, ale bude opticky menší nebo formát 4:3, který ti vyplní celou obrazovku, ale ze hry ti po stranách jakoby (oproti širokoúhlému obrazu) kousek uřízne. Širokoúhlý obraz je pro lidské oko přirozenější. Ona by byla nejlepší nová širokoúhlá TV s odpovídajícími digitálními vstupy.

sanka*
hodnocení

To vím,ale bohužel na ní teď nejsou finance.. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]