Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka karet 15v1 v HP sestavách

Od: papenondrej odpovědí: 7 změna:

Mohl by mi někdo poradit, kde koupm samostatnou čtečku karet 15v1, která se používá v Hp sestavách?

třeba zde:

www.alza.cz/hp-pa/...

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak kdyz uz jste na te Alze, tak si dejte vyhledat "ctecka pametovych karet"a vyberte si jakou chcete. Samozrejme interni. Za 200,- sezenete i 68in1 napr alza.cz/...

hodnocení

0x

Pravděpodobně se jedná o tuto čtečku:

itwinkle.com/...

papenondrej
hodnocení

ani jedna to podle mě není :( .. nevím jak to najít, ale podle mě se jedná jen do čtečka do HP

viz:

www.alza.cz/hp-pa/...

Čtečka karet 15v1 v HP sestavách

A vám se jedná přímo o tuto konkrétní? Já myslel, že chcete prostě jen interní ctecku pam. karet. V tom pripade nevím...

papenondrej
hodnocení

Ano o tudle konkrétní ..

Pokud máte ten PC doma, tak se mrkněte na vrchní kryt té čtečky. Je na něm uveden Part number. Přes toto zjištěné číslo se pak už dají na netu najít prodejci. Stejnou informaci podají i servisní technici HP.

O pár HP PC se čtečkou vím, zkusím se na ně mrknout, jestli tam právě ona není.

papenondrej
hodnocení

Mám doma jenom pc skříň.. nic víc a ani na té skříni neni nic napsané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]