Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím Vás, nevíte někdo, co to je za chybovou hlášku při mém spuštění Obnovení systému? Chtěl jsem vytvořib bod obnovení a při kliknutí na Ochrana počítače mi vyskočí toto : viz obrázek
Mám 64 bitový Windows 7. Díky moc
Vyzkoušej toto:
START - Všechny programy - Příslušenství - Příkazový řádek, zde kliknout pravým tlačítkem myši a vybrat Spustit jako správce. Pak zadat příkaz SFC /SCANNOW a dát Enter. Restartovat PC a vyzkoušet, jestli to pomohlo.
V mnoha případech však pomůže až reinstalace systému.
Tak SCF scan nepomohl, bohužel... Napsal, že integrita systému nebyla narušena. Jde nějak určit podle čísla chyby o co jde? Nejsem si vědom, že bych cokoliv dělal, kromě hraní her, které hraju už třeba rok. To nikde nejsou od microsoftu stránky s vypsanými chybami a řešením? Nebo nějaká poradna od odborníků z microosoftu? Za těch x let? Díky
Pokud na mě vybafne nějaká 0xyyyyyyyy, tak otevřu vyhledávač Bing.cz, zadám to tam a většinou jakoprvní se mi objeví stránka Microsoftu, kde je to posáno. Pak samozřejmě různá fóra.
Našel jsem to, co psal Spider.
Chci se zeptat - můžete obnovit počítač do nějakýho staršího data pomocí Obnovení systému?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.