Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet pro tablety

Od: liver odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chytám internet přes wifi ale internet v tabletu je pomalejší než na počítači, přitom mám vysokorychlostní připojení. Když se chci podívat na nějaký seriál online tak se to pomalu načítá a seká se to. Proč to není tak rychlé jak přes počítač a je nějaký rychlý internet pro tablety?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sheba*
hodnocení

0x

Ahoj, internet je stejny pro vsechna zarizeni. To, ze se to na tabletu seka, muze byt tim, ze tablet nestiha dekodovat video. Proste tablet neni dostatece vykonny...

hodnocení

0x

Napiš, jakým procesorem je osazen Tvůj tablet a dozvíš se více:))

liver
hodnocení

Mám tento tablet -> tablety.heureka.cz/...

:)

kiboko
Tvůj tablet má pouze jednojádrový procesor...takže nestíhá.
juldab*

jednijadrovej procesor neznamená že nestíhá. Když má relativně novější jádro A8 . Tady androidmarket.cz/... stáhni bechmark test . Otestuj a dej sem výsledek. Se stejným procesorem se může vykon na video lišit o 50 %

doplněno 27.12.12 07:31:

Jinak podle tohohle grafu by mě l při videu D1 (720x480) mit zátěž procesoru kolem 50 %

doplněno 27.12.12 07:32:

tady

Internet pro tablety

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]