Nejste přihlášen/a.
Na obrázku jsou programy, které se zapnou po spuštění. Jak bych mohl deaktivovat Asus web Storage? (zakroužkován červeně)
Zdravím, podle obrázku deaktivovaný je, pokud ti jde jen o to, aby se ti u hodin ikona nezobrazovala, klikni pravým myšítkem na Start, dej Vlastnosti, Oblast oznámení, označ Skrýt neaktivní ikony a klikni na Upravit. Objeví se ti seznam všech ikon, které se ti u hodin zobrazují, vyber program, který chceš upravit a v rolovacím seznamu označ Skrýt nebo Skrýt pokud není aktivní
Popis, který jsem dala je z Visty, pokud máš jiný OS, mohou se názvy poněkud lišit, ale měl bys to najít
Klikněte na Start → Spustit a tam zadejte msconfig. Tam pak stačí kliknout na záložku Po spuštění a odznačit položku, kterou chcete.
Mohlo by to bát tohle? Je to asus web storage. Já jsem ten (první) obrázek vyfotil jako že je to deaktivované, ale ono se to asi po 5 sekundách vždy samo aktivuje a odesílá data. Pak se to zas deaktivuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.