Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnout program po spuštění

Od: drobecek* odpovědí: 7 změna:

Na obrázku jsou programy, které se zapnou po spuštění. Jak bych mohl deaktivovat Asus web Storage? (zakroužkován červeně)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drobecek*
hodnocení

Zapoměl jsem na obrázek, tady je:

Vypnout program po spuštění

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, podle obrázku deaktivovaný je, pokud ti jde jen o to, aby se ti u hodin ikona nezobrazovala, klikni pravým myšítkem na Start, dej Vlastnosti, Oblast oznámení, označ Skrýt neaktivní ikony a klikni na Upravit. Objeví se ti seznam všech ikon, které se ti u hodin zobrazují, vyber program, který chceš upravit a v rolovacím seznamu označ Skrýt nebo Skrýt pokud není aktivní

Popis, který jsem dala je z Visty, pokud máš jiný OS, mohou se názvy poněkud lišit, ale měl bys to najít

bena*
hodnocení

0x

Klikněte na Start → Spustit a tam zadejte msconfig. Tam pak stačí kliknout na záložku Po spuštění a odznačit položku, kterou chcete.

Vypnout program po spuštění #2
drobecek*
hodnocení

Mohlo by to bát tohle? Je to asus web storage. Já jsem ten (první) obrázek vyfotil jako že je to deaktivované, ale ono se to asi po 5 sekundách vždy samo aktivuje a odesílá data. Pak se to zas deaktivuje.

drobecek*
hodnocení

Tady obrázek

Vypnout program po spuštění #3
drobecek*
hodnocení

A kdyby to nebylo ono, mohl bych to zase spustit aby se to spuštělo po spuštění?

bena*

Já si myslím, že by to mohlo být ono. Samozřejmě, pokud by jste chtěl, aby se program spouštěl po startu systému, stačí ho jen označit a odhlásit a znovu přihlásit k systému. Případně restartovat počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]