Nejde mi nainstalovat softver ( Office 2000, Nero, Logitech).Některé menší programky jedou, ale u těch tří se rozjede mechanika, zahlási že se připravuje instalace a pak nic. Stáhul jsem si AJDU abych zkontroloval jak PC funguje a ta mi zahlásila, že pracovní paměť je zhruba vytížena na 90% a procesor na zhruba 60% což mi připadá moc.Paměť má 256 MB, procesor mám P4 1,8GHz.Pracuji pod Windows 98.Prosím o radu jak uvést počítač zase do normálu.
S vytížením paměti by problém být neměl, za předpokladu, že máš povolený odkládací soubor. Jestli je vytížení procesoru tak vysoké i v klidu, podívej se, co je spuštěno a co ti žere výkon. Případně projet antivirem a programem na spyware. Pomoc by mohl taky nový Windows Installer.
laden*
taky to může delat nejaká karta v PCI.(jestli tam teda nejakou maš.zkus je prokombinovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.