Nejste přihlášen/a.
Zdravím, předem bych chtěl napsat, že jsem v tomto úplný laik. Doteď jsem TV moc nesledoval, ale zařídil jsem si podnájem, kde je i TV přípojka a tak bych ji chtěl využít. Od satelitu (UPC Direct) vede koaxiální kabel do pokoje a moje otázka zní, co všechno potřebuju pro sledování TV, kterou bych chtěl sledovat na PC. Sehnal jsem si analogovou kartu od AVerMedia do PCMCIA/Cardbus slotu, která má vstupy dle fotky. Je k tomu krátký propojovací kabel s koaxiální koncovkou, která jde spojit s kabelem, který vede od satelitu, jenže takto to asi nestačí spojit TV kartu se satelitem...? Aspoň to tedy nefunguje. Na kartu ale chytnu Novu a Primu (ve špatné kvalitě) i bez antény, takže určitě funguje. Nevím, jestli náhodou nepotřebuju úplně jinou TV kartu/TV tuner pro satelitní vysílání, prostě se v tom nevyznám... Děkuji.
potřebuješ satelitní kartu, třeba něco z tohohle mironet.cz/... pokud budeš chtít sledovat český programy budeš muset ještě nějak vyřešit kodování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.