Nejste přihlášen/a.
Když chci vložit odkaz do třeba tohodle ostavce tak při zmáčknutí ctrl +V se objeví hláška "chcete u této stránky povolit přístup ke schránce", At dám povolit nebo zakázat tak vyleze takový bílí okno "vložit" ale nereaguje na nic.Musim aktualizovat stranku a vložit nemužu.Poradte nekdo,,,jinak mam windows 7 prof.
Jojo přesně tadyten obrázek se tam objeví ale bez té hlášky "Z důvodů nastavení..."a nic s tím nejde udělat.Ale ted mi došlo ,že používám explorer 9 Beta verze která je vlastně ve vývoji tak zkusim dát Expl.8 a uvidíme .
doplněno 10.02.11 16:04:Tak sem dal zpět explorer 8 a všechno maká jak má,takže chyba je v tý beta verzi ale snad to časem vychytaj,Děkuji Vám za snahu a Vaše odpovědi hodnotim jako správné i když byla chybička trošku jinde.
Já jsem to vyřešil tak, že v IE9 mám na Poraďte.cz nastavení Kompatibilní zobrazení. Vše šlape jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.