Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlení počítače

Od: matejvambi* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny.Dosti jsem ted na internetu viděl program ZRYCHLENÍ POČÍTAČE. Program by měl údajně opravovat problémy v PC a tím zlepšit kvalitu jeho chodu. Program se ale musí zakoupit (lépe řečeno jeho aktivační klíč). Chci se zeptat, jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti, zda-li to vážně funguje nebo je to jen trik, jak z lidí tahat peníze? Nebo případně nevíte někdo, kde bych ten aktivační klíč sehnal zdarma? Předem děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Nejhorší, co by sis mohl do PC nainstalovat

matejvambi*
hodnocení

aha, tak to děkuji za upozornění. Koukám, že jsem udělal dobře, že jsem se šel poradit...děkuji

wazi*
hodnocení

1x

Stáhni si todle:

slunecnice.cz/...

Vyzkoušel sem to na několika stolních komplech a několika netboocích pod Windows XP a naprostá spokojenost - hlavně u staršího Asus EEE 901 to udělalo malej zázrak :) Je to zdarma a ovládání je fakt jednoduchý - po startu programu klikni Ano (vytvořit bod obnovení systému / pro případ kdyby se něco nepovedlo) a potom klikni Start - toť fše.

bena*

Advanced Systemcare je výborný, ale pokus budete dělat Diagnózu systému, tak vypněte Optimalizaci systému - v jednom případě člověku pak nešel internet, většině se rozladil vzhled (například to nastavilo Klasický/Standardní vzhled, pokud uživatel měl po svém nastavený Průzkumník Windows, tak to trošičku rozladilo).

Advanced SystemCare má strašně dobrou funkci - odstraňuje špatné cookies a imunizuje prohlížeč před nebezpečneými stránkami a ActiveX prvky. Toto se nazývá pasivní ochrana.

marenka*
hodnocení

0x

Měla jsem program na zrychlení počítače. Asi týden šel perfektně, čistil všechno možné, včetně registrů.

Dopadlo to zrychlování tak, že jsem skončila u přeinstalace. Patrně pročistil i co neměl. *smich*

hodnocení

0x

Já používám CCleaner dlouhou dobu a bez problémů. Je zdarma, česky, portable. Čistí jen co má, protože tě nemusí přesvědčovat jak je dobrý, aby jsi ho koupil.
Má ještě jednu funkci - seznam programů, které se spouštějí při startu. Tam jednoduše zkontroluješ a případně zakážeš program, který se nemusí spouštět při startu.

bena*
hodnocení

0x

Prohram bych nekupoval. Jsou to zbytečně vyhozené peníze.

Pokud chcete program na zrychlení počítače, mohu doporučit jendoduchý CCleaner (čistí disk a registr) v kombinaci s Deffraglerem (defragmentuje disk).

Nebo můžu doporučit online program Windows Live OneCare (je úplně jednoduchý a nedá se s ním nic zkazit a běží v internetovém prohlížeči). Navíc oproti CCleaneru počítač umí i zkontrolovat na přítomnost virů a podobné havěti (ale pozor! - nenahrazuje antivirový program, odstraňuje pouze již existující infekci). OneCare spustíte zde → onecare.live.com/...POZOR! Windows Live Onecare musí běžet v Internet Explorer 6 nebo vyšších. Pokud používáte Firefox, tak si musíte nainstalovat doplněk IETAB. Ale lepší je to spouštět v Internet Exploreru (nejlépe verze 8 nebo vyšší)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]