Nejste přihlášen/a.
Sháním ovladač na tento scanner.Nemůžu ho nikde sehnat.Poradíte?
Předem díky.
Předem díky.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Hmmm ten tvuj scener jsem viděl jen na ruských stránkách a to netušim co se tam psalo...neni na štítku nějaké z těchto čísel? benq.cz/...
Nebo je to nějaký extra starý model?
Nebo je to nějaký extra starý model?
wasp®
Tam už jsem taky koukal.Rok výroby je 2003.Nevím co je to zač.Mám ho od známého a ten ho kupoval někde na Netu.Už jsem si psal i přímo výrobci.Zatím nic.Ale díky za snahu.
Tak zkus z těch stránek naistalovat ovladače na tu šetkovou verzi, třeba je to zkousne a nebo pokud ovládáš ruštinu... nodevice.ru/...
tady na těch stránkách to něco našlo ale maj tam dost blbý hledání a já si tam nic nepřeložim..zadej tam jen 6665-93a ono to něco našlo![:) :)]()
tady na těch stránkách to něco našlo ale maj tam dost blbý hledání a já si tam nic nepřeložim..zadej tam jen 6665-93a ono to něco našlo
No a co tedy získat ten driver od toho tvého známého? Přeci ho používal ne? jinak, pokud je to označení správné, tak moc těch odkazů na netu není. Akorát tak to Rusko.
wasp®
No právě,ten sokolík to někde potratil.Už bloudím po Rusku.Ruštinu jakž takž ovládám,ale je to šílený.
Díky.
Díky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]