Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém ohledně kolísání odezvy. Normalně ve hře mám kolem 20-50 a někdy to hodí i přes 900. Jsou dny, kdy mám třeba 5 sekund 999 ping. Zkoušel jsem skoro všechno ale nic nepomáhá. Někde sem četl že u nekoho stačilo změnit kanál a bylo to OK akorát nevím, jak se to mění. Také sem někde četl, že to je tím, že jsem překročil limit. Ale podle mě je to blbost když mám neomezené připojení. Wifi mám zaheslovanou a nikdo by tu neměl být takže fakt nevím.
Jde o to, jaký druh pžipojení máte na mysli. Podle příznaků usuzuji na bezdrát - sám ho mám též. Tam opravdu bývá problém s kanály, protože jde o nelicencované pásmo a defacto může kdokoliv na kanál vlézt. To řešívám s providerem, bývá to otázka jednoho telefonátu.
K tomu limitu - je otázka, co máte ve smlouvě o připojení. Bez limitu je sice jedna věc, ale mnohdy bývá tzv. FUP (fair user policy) např 2GB, po překročení této hranice se připojení záměrně zpomaluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.